
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
umplutura
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listTarta cu spanac, feta si carnati
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
Intr-un bol puneti faina, untul (care este la temperatura camerei) si un praf de sare. Mixati pana obtineti un aluat nisipos. Apoi, adaugati apa si oul si mixati din nou pana obtineti o coca pe care o puneti intr-o folie de plastic si o bagati la frigider timp de 20 minute.
Mod de preparare umplutura: Intr-o tigaie, adaugati ulei de masline si apoi o ceapa verde tocata si usturoiul. Lasati putin pana se inmoaie si adaugati carnatii sticks. Lasati pana se rumenesc si apoi transferati amestecul intr-un bol.
Intr-o alta tigaie, adaugati din nou ulei de masline si puneti baby spanacul. Lasati pe foc pana se inmoaie si apoi transferati intr-un bol.
Pe blatul de lucru, intindeti coca pregatita mai devreme. O adaugati in tava unsa cu unt. Ii taiati marginile, intepati cu furculita pentru a nu se umfla si puneti o hartie de copt. Adaugati boabe de fasole si bagati la cuptor, la 180°C pentru 10 minute.
Intr-un bol, adaugati ouale, smantana si asezonati cu sare si piper. Amestecati bine cu ajutorul unui tel.
Dupa ce ati scos tarta de la cuptor, formati umplutura astfel: adaugati spanacul pregatit mai devreme, branza feta sfaramata, amestecul de carnati cu ceapa si usturoi si amestecul de oua si smantana. Dati din nou la cuptor, la 180°C, timp de 30-35 minute.
Serviti alaturi de o salata. Pofta buna!