meriți să fii surprins
Ceviche

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Ingrediente

1 bucati bucata Ceapa rosie Ceapa rosie
(mica)
1 bucati bucata Ardei iute Ardei iute
400 g g Somon file Somon file
2 bucati bucata Limes Lime
4 linguri lingura Ulei de masline Ulei de masline
2 lingurite lingurita Ghimbir Ghimbir
(ras)
Sare Sare
Piper Piper
Coriandru Coriandru

Ceviche

Reteta a fost apreciata

Reteta nu a fost apreciata

Eroare, te rugam sa reincerci.

30 min
(34)

Mod de preparare

Curata si toaca ceapa. Spala si curata ardeiul, indeparteaza semintele si taie-l in inele subtiri.

Spala coriandrul, usuca-l si toaca-l.

Stoarce limetele intr-un castron si adauga ceapa tocata, rondelele de ardei, coriandrul si celelalte ingrediente. Amesteca totul si adauga sare si piper dupa gust.

Taie somonul in cuburi egale si pune-l la frigider aproximativ 10 minute pana cand somonul devine roz deschis. Pune totul intr-o tava de copt sau intr-un castron de plastic sau lemn pentru a marina.

Sfat: Foloseste somon foarte proaspat. Alternativ, functioneaza si somonul congelat. In acest caz, lasa-l sa se dezghete peste noapte in frigider.

Serveste cu felii de cartofi dulci fierte.

Pofta buna!