
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
1 bucati bucata | Ceapa rosie
Ceapa rosie (mica) | ||
1 bucati bucata | Ardei iute Ardei iute | ||
400 g g | Somon file Somon file | ||
2 bucati bucata | Limes Lime | ||
4 linguri lingura | Ulei de masline Ulei de masline | ||
2 lingurite lingurita | Ghimbir
Ghimbir (ras) | ||
Sare Sare | |||
Piper Piper | |||
Coriandru Coriandru |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listCeviche
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
Curata si toaca ceapa. Spala si curata ardeiul, indeparteaza semintele si taie-l in inele subtiri.
Spala coriandrul, usuca-l si toaca-l.
Stoarce limetele intr-un castron si adauga ceapa tocata, rondelele de ardei, coriandrul si celelalte ingrediente. Amesteca totul si adauga sare si piper dupa gust.
Taie somonul in cuburi egale si pune-l la frigider aproximativ 10 minute pana cand somonul devine roz deschis. Pune totul intr-o tava de copt sau intr-un castron de plastic sau lemn pentru a marina.
Sfat: Foloseste somon foarte proaspat. Alternativ, functioneaza si somonul congelat. In acest caz, lasa-l sa se dezghete peste noapte in frigider.
Serveste cu felii de cartofi dulci fierte.
Pofta buna!