
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
1 linguri lingura | Ulei de masline Ulei de masline | ||
125 g g | Spanac Spanac | ||
8 bucati bucata | Oua Ou | ||
3 linguri lingura | Smantana pentru gatit Smantana pentru gatit | ||
2 lingurite lingurita | Marar Marar | ||
100 g g | Somon file Somon file | ||
125 g g | Branza de vaca
Branza de vaca (degresata) | ||
2 varfuri varf | Sare de mare Sare de mare | ||
1 varfuri varf | Piper negru Piper negru |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listFrittata cu somon si branza
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
Puneti uleiul intr-o tigaie. Adaugati spanacul si lasati 30 de secunde. Luati de pe foc, scurgeti uleiul si lasati-l deoparte.
Intr-un bol separat, amestecati ouale, smantana si mararul. Asezonati cu sare si piper. Cu ajutorul unui tel, bateti bine totul.
Intr-o tigaie unsa, adaugati spanacul calit mai devreme si bucatelele de somon. Peste ele, adaugati amestecul de oua. Cu ajutorul unei lingurite, adaugati si branza de vaci degresata.
Dati la cuptor la 160 grade C, timp de 20 -25 minute pana capata o culoare aurie.
Scoateti pe un platou, taiati in bucati si serviti alaturi de o bucata de paine prajita unsa cu branza de vaci degresata. Pofta buna!