meriți să fii surprins
Frittata cu somon si branza

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Ingrediente

1 linguri lingura Ulei de masline Ulei de masline
125 g g Spanac Spanac
8 bucati bucata Oua Ou
3 linguri lingura Smantana pentru gatit Smantana pentru gatit
2 lingurite lingurita Marar Marar
100 g g Somon file Somon file
125 g g Branza de vaca Branza de vaca
(degresata)
2 varfuri varf Sare de mare Sare de mare
1 varfuri varf Piper negru Piper negru

Frittata cu somon si branza

Reteta a fost apreciata

Reteta nu a fost apreciata

Eroare, te rugam sa reincerci.

45 min
(4)

Mod de preparare

Puneti uleiul intr-o tigaie. Adaugati spanacul si lasati 30 de secunde. Luati de pe foc, scurgeti uleiul si lasati-l deoparte.

Intr-un bol separat, amestecati ouale, smantana si mararul. Asezonati cu sare si piper. Cu ajutorul unui tel, bateti bine totul.

Intr-o tigaie unsa, adaugati spanacul calit mai devreme si bucatelele de somon. Peste ele, adaugati amestecul de oua. Cu ajutorul unei lingurite, adaugati si branza de vaci degresata.

Dati la cuptor la 160 grade C, timp de 20 -25 minute pana capata o culoare aurie.

Scoateti pe un platou, taiati in bucati si serviti alaturi de o bucata de paine prajita unsa cu branza de vaci degresata. Pofta buna!

1 oferte

Ulei de măsline extravirginUlei de măsline extravirgin
Ulei de măsline extravirgin
25.10 - 31.10
21,99Lei