
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
Ulei de masline extravirgin Ulei de masline extravirgin | |||
1 bucati bucata | Ceapa Ceapa | ||
3 catei catel | Usturoi Usturoi | ||
1 bucati bucata | Ardei capia Ardei capia | ||
400 g g | Rosii pasate Rosii pasate | ||
Oregano Oregano | |||
225 g g | Creveti Creveti | ||
200 g g | Branza feta Branza feta | ||
2 linguri lingura | Patrunjel Patrunjel |
Creveti Saganaki
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
0:30
min
(81)
Mod de preparare
Intr-o tigaie, puneti ulei de masline, adaugati ceapa si caliti timp de 2 minute. Adaugati si usturoiul si ardeiul kapia si amestecati. Adaugati si rosiile pasate si oregano. Lasati la foc mic timp de 5 minute.
Intr-o alta tigaie, adaugati ulei de masline si crevetii pe care ii sotati timp de 2 minute pe fiecare parte. Deglazati cu 60ml Ouzo.
Adaugati crevetii in sosul pregatit mai devreme. Presarati branza feta si dati la cuptor, la 160 °C, timp de 10 minute. Serviti crevetii saganaki cu patrunjel proaspat. Pofta buna!