meriți să fii surprins
Tagliatelle cu creveti si sos alb

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Ingrediente

Piper Piper
Boia de ardei Boia de ardei
2 linguri lingura Ulei de masline Ulei de masline
1 bucati bucata Ceapa Ceapa
2 catei catel Usturoi Usturoi
1 pahare pahar Vin alb Vin alb
100 g g Parmezan Parmezan
2 linguri lingura Branza mascarpone Branza mascarpone
Sare Sare
250 g g Paste tagliatelle Paste tagliatelle
Busuioc Busuioc
(pentru decor)

Tagliatelle cu creveti si sos alb

Reteta a fost apreciata

Reteta nu a fost apreciata

Eroare, te rugam sa reincerci.

30 min
(45)

Mod de preparare

Decongelati crevetii conform instructiunilor de pe ambalaj, ii spalati si ii puneti pe un platou (aveti grija sa fie bine uscati). Ii asezonati cu piper si boia dulce.

Pregatiti o tigaie in care adaugati ulei de masline. O lasati putin pe foc si apoi adaugati crevetii. Ii prajiti 2 minute pe fiecare paret si apoi ii scoateti pe platou.

Pregatiti sosul. Intr-o tigaie adaugati uleiul de masline, ceapa, usturoiul si vinul. Lasati putin pana se inmoaie ceapa si apoi adaugati parmezanul si cele 2 linguri de mascarpone. Asezonati cu sare si mai lasati 5 minute la foc mic.

Fierbeti tagliatellele conform instructiunilor de pe ambalaj. Dupa ce s-au fiert, le adaugati in sosul alb pregatit mai devreme. Adaugati si crevetii si amestecati usor pana se intrepatrund toate. Serviti alaturi de un pahar de vin alb. Daca mai doriti, mai puteti pune parmezan. Pofta buna!

1 oferte

Ulei de măsline extravirginUlei de măsline extravirgin
Ulei de măsline extravirgin
25.10 - 31.10
21,99Lei