
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
ficatei de pui
1 kg kg | Ficat de pui Ficat de pui | |
3 linguri lingura | Ulei de masline Ulei de masline | |
120 ml ml | Apa Apa | |
300 ml ml | Sos de rosii Sos de rosii | |
3 catei catel | Usturoi Usturoi | |
Sare Sare | ||
Piper Piper | ||
2 ramuri ramura | Cimbru Cimbru | |
Patrunjel
Patrunjel (verde) |
mamaliga
1,5 l l | Apa Apa | |
1 linguri lingura | Ulei Ulei | |
1 lingurite lingurita | Sare Sare | |
500 g g | Malai Malai |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listFicatei de pui la cuptor cu sos de rosii
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
Spalam ficateii si ii lasam in apa rece 10 minute. Apoi, ii lasam la scurs.
Pregatim un vas termorezistent, punem ficateii, ulei de masline si apa si ii bagam la cuptor, la 220°C, timp de 30 de minute.
Ii scoatem, adaugam sosul de rosii, usturoiul, condimentam cu sare si piper si adaugam si crengutele de cimbru si dam din nou la cuptor la 180°C, timp de 30 - 35 minute.
Cand sunt gata, ii scoatem, presaram patrunjel proaspat si servim cu mamaliga calda.
Mod de pregatire mamaliga: Punem apa la fiert cu sare si putin ulei, cand incepe sa fiarba, adaugam malaiul, amestecand bine astfel incat sa nu se faca cocoloase si servim alaturi de ficatei.
Pofta buna!