meriți să fii surprins
Ficatei de pui la cuptor cu sos de rosii

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Ingrediente

ficatei de pui

1 kg kg Ficat de pui Ficat de pui
3 linguri lingura Ulei de masline Ulei de masline
120 ml ml Apa Apa
300 ml ml Sos de rosii Sos de rosii
3 catei catel Usturoi Usturoi
Sare Sare
Piper Piper
2 ramuri ramura Cimbru Cimbru
Patrunjel Patrunjel
(verde)

mamaliga

1,5 l l Apa Apa
1 linguri lingura Ulei Ulei
1 lingurite lingurita Sare Sare
500 g g Malai Malai

Ficatei de pui la cuptor cu sos de rosii

Reteta a fost apreciata

Reteta nu a fost apreciata

Eroare, te rugam sa reincerci.

1:30 h
(54)

Mod de preparare

Spalam ficateii si ii lasam in apa rece 10 minute. Apoi, ii lasam la scurs.

Pregatim un vas termorezistent, punem ficateii, ulei de masline si apa si ii bagam la cuptor, la 220°C, timp de 30 de minute.

Ii scoatem, adaugam sosul de rosii, usturoiul, condimentam cu sare si piper si adaugam si crengutele de cimbru si dam din nou la cuptor la 180°C, timp de 30 - 35 minute.

Cand sunt gata, ii scoatem, presaram patrunjel proaspat si servim cu mamaliga calda.

Mod de pregatire mamaliga: Punem apa la fiert cu sare si putin ulei, cand incepe sa fiarba, adaugam malaiul, amestecand bine astfel incat sa nu se faca cocoloase si servim alaturi de ficatei.

Pofta buna!