
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
2 bucati bucata | Cartofi dulci Cartof dulce | ||
Ulei de masline Ulei de masline | |||
1 bucati bucata | Ardei gras rosu Ardei gras rosu | ||
1 bucati bucata | Ardei gras verde Ardei gras verde | ||
Ceapa verde
Ceapa verde (dupa gust) | |||
1 cutii cutie | Branza tofu Branza tofu | ||
70 g g | Rosii uscate Rosii uscate | ||
50 g g | Spanac Spanac |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listCartofi dulci copti cu tofu, ardei si ceapa
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
Splati si taiati in doua, cartofii dulci. Puneti-i intr-o tava si ii stropiti cu ulei de masline. Coaceti cartofii timp de 25 minute. Dupa ce s-au copt, scoateti miezul cu ajutorul unei linguri si il puneti intr-un castron.
Intr-un bol, puneti ardeiul rosu taiat, ardeiul verde taiat, ceapa taiata, tofu taiat cubulet, rosiile uscate (scurse de ulei), spanacul tocat si cartoful dulce copt. Amestecati bine aceste ingrediente si umpleti cartofii cu el.
Dati la cuptor, la 180 °C, pana se rumenesc. Pofta buna!