meriți să fii surprins
Cheesecake cu menta si mazare

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Ingrediente

100 g g Faina alba de grau Faina alba de grau
(650)
50 g g Unt Unt
1 lingurite lingurita Menta Menta
20 g g Faina de migdale Faina de migdale
1 praf praf Sare iodata fina Sare iodata fina
50 g g Mazare Mazare
250 g g Branza de vaca Branza de vaca
100 g g Piept de pui Piept de pui
240 g g Branza de vaca Branza de vaca
2 bucati bucata Oua Ou
Sare iodata fina Sare iodata fina
(dupa gust )
Piper negru Piper negru
(dupa gust )

Cheesecake cu menta si mazare

Reteta a fost apreciata

Reteta nu a fost apreciata

Eroare, te rugam sa reincerci.

1:15 h
(3)

Mod de preparare

Pentru aluat: amestecati toate ingredientele intr-un bol. Framantati pana cand obtineti un aluat omogen. Lasati-l la rece aproximativ 30 minute. Fierbeti intr-o oala pieptul de pui taiat, timp de 10 minute si dati mazarea intr-un clocot.

Pentru compozitie: Intr-un castron amestecati branzeturile Pilos si ouale ecologice. Cand ati obtinut un aluat omogen, puneti bucatelele de pui fierte si mazarea putin fiarta.

Scoateti aluatul din frigider si decupati-l cu uninel. Apoi puneti compozitia de branza. Coaceti aproximativ 40 minute la temperatura de 180 grade pana cand sunt frumos rumenite.

3 oferte

Piept pui, dezosat, fără pielePiept pui, dezosat, fără piele
Piept pui, dezosat, fără piele
15.04 - 21.04
-21%
3,19
2,49Lei
UntUnt
Unt
22.04 - 28.04
-22%
7,49
5,79Lei
30 ouă M30 ouă M
30 ouă M
25.04 - 28.04
-17%
22,89
18,99Lei