
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
100 g g | Faina alba de grau
Faina alba de grau (650) | |
50 g g | Unt Unt | |
1 lingurite lingurita | Menta Menta | |
20 g g | Faina de migdale Faina de migdale | |
1 praf praf | Sare iodata fina Sare iodata fina | |
50 g g | Mazare Mazare | |
250 g g | Branza de vaca Branza de vaca | |
100 g g | Piept de pui Piept de pui | |
240 g g | Branza de vaca Branza de vaca | |
2 bucati bucata | Oua Ou | |
Sare iodata fina
Sare iodata fina (dupa gust ) | ||
Piper negru
Piper negru (dupa gust ) |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listCheesecake cu menta si mazare
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
Pentru aluat: amestecati toate ingredientele intr-un bol. Framantati pana cand obtineti un aluat omogen. Lasati-l la rece aproximativ 30 minute. Fierbeti intr-o oala pieptul de pui taiat, timp de 10 minute si dati mazarea intr-un clocot.
Pentru compozitie: Intr-un castron amestecati branzeturile Pilos si ouale ecologice. Cand ati obtinut un aluat omogen, puneti bucatelele de pui fierte si mazarea putin fiarta.
Scoateti aluatul din frigider si decupati-l cu uninel. Apoi puneti compozitia de branza. Coaceti aproximativ 40 minute la temperatura de 180 grade pana cand sunt frumos rumenite.