meriți să fii surprins
Bulz cu afumatura

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Ingrediente

300 g g Malai Malai
250 g g Bacon Bacon
350 g g Carnati bavarez Carnati bavarez
200 g g Cascaval Cascaval
4 bucati bucata Oua Ou
100 g g Branza de vaca Branza de vaca
Sare de mare Sare de mare
(dupa gust)

Bulz cu afumatura

Reteta a fost apreciata

Reteta nu a fost apreciata

Eroare, te rugam sa reincerci.

45 min
(7)

Mod de preparare

Pentru inceput, preparati o mamaliga bine legata pe care o lasati sa se raceasca. Fierbeti 4 oua, apoi puneti baconul si carnatii la rumenit. Dupa ce au fiert ouale, decojiti-le si taiati-le cubulete si puneti-le intr-un castron. Taiati cascavalul si branza telemea in cubulete si puneti-le in castroane. La fel procedati si cu carnatii si baconul rumenite.

Luati o bucata de mamaliga, faceti un cuib din ea, puneti in mijloc putin cascaval, putin ou, putina branza telemea si putin din baconul si carnatii rumeniti si formatii mingiute de mamaliga. Asezati apoi bulzii pregatiti intr-o tava tapetata cu hartie de copt, presarati cascaval ras si dati-i la cuptor pentru 15 minute.