
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
300 g g | Malai Malai | |
250 g g | Bacon Bacon | |
350 g g | Carnati bavarez Carnati bavarez | |
200 g g | Cascaval Cascaval | |
4 bucati bucata | Oua Ou | |
100 g g | Branza de vaca Branza de vaca | |
Sare de mare
Sare de mare (dupa gust) |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listBulz cu afumatura
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
Pentru inceput, preparati o mamaliga bine legata pe care o lasati sa se raceasca. Fierbeti 4 oua, apoi puneti baconul si carnatii la rumenit. Dupa ce au fiert ouale, decojiti-le si taiati-le cubulete si puneti-le intr-un castron. Taiati cascavalul si branza telemea in cubulete si puneti-le in castroane. La fel procedati si cu carnatii si baconul rumenite.
Luati o bucata de mamaliga, faceti un cuib din ea, puneti in mijloc putin cascaval, putin ou, putina branza telemea si putin din baconul si carnatii rumeniti si formatii mingiute de mamaliga. Asezati apoi bulzii pregatiti intr-o tava tapetata cu hartie de copt, presarati cascaval ras si dati-i la cuptor pentru 15 minute.