
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
supa de pui
300 g g | Aripi de pui Aripi de pui | |
1 bucati bucata | Morcovi Morcov | |
1 bucati bucata | Ceapa Ceapa | |
Sare de mare Sare de mare |
supa de galbiori
50 g g | Unt Unt | |
2 bucati bucata | Ceapa Ceapa | |
2 bucati bucata | Morcovi Morcov | |
2 catei catel | Usturoi Usturoi | |
500 g g | Ciuperci
Ciuperci (galbiori) | |
500 ml ml | Supa de pui Supa de pui | |
2 lingurite lingurita | Cimbru
Cimbru (proaspat) |
Smantana
Smantana (dupa gust) |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listSupa de galbiori
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
Mod de preparare supa de pui: Spalati morcovul, ceapa si aripile de pui. Taiati morcovul si ceapa si puneti-le intr-un vas cu apa cat sa le acopere.
Adaugati si aripile de pui si puneti-le la foc. Lasati-le pe foc pana fierb. Strecurati si lasati la racit.
Mod de preparare supa de galbiori: Spalati si taiati ceapa si morcovul. Spalati galbiorii. Puneti legumele in boluri. Intr-o tigaie adaugati untul taiat cubulete si caliti ceapa pana devine aurie.
Adaugati morcovii, usturoiul si lasati-le putin pana se inmoaie. Adaugati si galbiorii si mai lasati 10 minute.
Apoi puneti si supa de pui, cimbrul si mai lasati la foc mic timp de 20 minute. Serviti cu smantana si paine.
Pofta buna!