
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listPorc picant in 5 culori
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
Taiati carnea felii subtiri, apoi o puneti intr-un bol. Adaugati 1/2 lingurita chili uscat si maruntit, lingurita de bicarbonat de sodiu si uleiul pentru wok si amestecati. Lasati la frigider timp de minim o ora.
Taiati toate legumele bastonase subtiri. Intr-o tigaie puneti 2-3 linguri de ulei pentru wok la incins, la foc maxim. Cand uleiul e incins foarte bine aruncati rapid usturoiul si ghimbirul apoi, imediat, carnea. Amestecati pana cand carnea devine aurie. Apoi adaugati, pe rand, legumele, in ordinea inversa gatirii lor (cu cat se gateste mai greu cu atat se adauga mai devreme): morcovul si amestecati, dovlecelul si ardeiul si amestecati. Ciupercile si amestecati, ceapa si amestecati. Adaugati sosul de soia si amestecati din nou. Toata operatiunea acesta trebuie sa dureze maxim trei minute dupa ce ati adaugat morcovul, astfel legumele isi vor patra textura si culoarea.
Serviti alaturi de orez basmati. Pofta buna!