meriți să fii surprins
Rulada de tofu cu ciuperci si salata de bulgur cu rodie, masline si patrunjel

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Ingrediente

540 g g Branza tofu Branza tofu
100 ml ml Lapte de cocos Lapte de cocos
20 g g Seminte de chia Seminte de chia
(hidratata)
50 g g Faina Faina
Ulei Ulei
1 bucati bucata Ceapa Ceapa
6 catei catel Usturoi Usturoi
500 g g Ciuperci Ciuperci
125 ml ml Vin alb Vin alb
0,5 lingurite lingurita Cimbru Cimbru
(uscat)
Sare Sare
Piper Piper
1 legaturi legatura Marar Marar
1 legaturi legatura Patrunjel Patrunjel
30 g g Faina Faina
Seminte de susan Seminte de susan
100 ml ml Apa Apa
100 g g Bulgur Bulgur
1 bucati bucata Avocado Avocado
4 bucati bucata Rosii cherry Rosii cherry
1 bucati bucata Ceapa rosie Ceapa rosie
1 bucati bucata Rodie Rodie
100 g g Masline Masline
1 legaturi legatura Patrunjel Patrunjel
0,5 bucati bucata Zeama de lamaie Zeama de lamaie

Rulada de tofu cu ciuperci si salata de bulgur cu rodie, masline si patrunjel

Reteta a fost apreciata

Reteta nu a fost apreciata

Eroare, te rugam sa reincerci.

1:10 h
(14)

Mod de preparare

Pasul 1

Mod de pregatire stratul de tofu: Marunteste tofu cu un chopper si pune-l intr-un bol mai mare.

Adauga laptele de cocos si orez (sau orice alt lapte vegetal preferi), semintele de chia hidratate si amesteca bine totul.

Adauga si faina si amesteca din nou.

Pasul 2

Mod de pregatire umplutura: Pune ulei intr-o tigaie mare. Adauga ceapa si usturoiul, tocate marunt. Soteaza-le 2 minute.

Adauga ciupercile maruntite si lasa-le putin pana se inmoaie.

Apoi adauga vinul alb, cimbrul uscat, sare, piper si lasa-le pe foc 10 minute.

Apoi pune mararul si patrunjelul, tocate marunt si ele.

La final adauga si faina. Amesteca si mai lasa inca 5 minute pe foc.

Pasul 3

Pregateste o folie de aluminiu pe care o ungi cu ulei.

Pune pe foaia de aluminiu amestecul de tofu si intinde. Lasa o margine de 3 - 4cm la toate capetele.

Peste stratul de tofu, adauga umplutura de ciuperci pe care o intinzi pe toata suprafata si apoi rulezi incet. Muta rulada intr-o tava tapetata cu hartie de copt.

Da la cuptor, la 190 °C timp de 40 minute.

Dupa cele 40 de minute, scoti rulada, desfaci folia de aluminiu, ungi cu ulei si presari seminte de susan.

Da din nou la cuptor pentru 10 – 15 minute.

Pasul 4

Pentru salata de bugur, fierbe mai intai bulgurul. Pune apa intr-un vas, adauga bulgurul si lasa sa fiarba pana absoarbe toata apa.

Dupa ce s-a racit, pune bulgurul intr-un bol mai mare, adauga avocado taiat bucatele, rosiile cherry taiate bucatele si ele, ceapa rosie tocata marunt, semintele de rodie, maslinele, patrunjelul tocat marunt, asezonati cu sare, piper, zeama de la o jumatate de lamaie si ulei.

Amestecati bine totul si serviti cu rulada de tofu cu ciuperci.

Rulada de tofu cu ciuperci si salata de bulgur cu rodie, masline si patrunjel
1:10 h

Rulada de tofu cu ciuperci si salata de bulgur cu rodie, masline si patrunjel

Ingrediente

Branza tofu
540 g
Lapte de cocos
100 ml
Seminte de chia (hidratata)
20 g
Faina
50 g
Ulei
Ceapa
1 bucata
Usturoi
6 catel
Ciuperci
500 g
Vin alb
125 ml
Cimbru (uscat)
0.5 lingurita
Sare
Piper
Marar
1 legatura
Patrunjel
1 legatura
Faina
30 g
Seminte de susan
Apa
100 ml
Bulgur
100 g
Avocado
1 bucata
Rosii cherry
4 bucata
Ceapa rosie
1 bucata
Rodie
1 bucata
Masline
100 g
Patrunjel
1 legatura
Zeama de lamaie
0.5 bucata
Rulada de tofu cu ciuperci si salata de bulgur cu rodie, masline si patrunjel
5 min

Pasul 1

Strat de tofu

Mod de pregatire stratul de tofu: Marunteste tofu cu un chopper si pune-l intr-un bol mai mare.

Adauga laptele de cocos si orez (sau orice alt lapte vegetal preferi), semintele de chia hidratate si amesteca bine totul.

Adauga si faina si amesteca din nou.

Branza tofu: 540 g
Lapte de cocos: 100 ml
Seminte de chia (hidratata): 20 g
Faina: 50 g
Rulada de tofu cu ciuperci si salata de bulgur cu rodie, masline si patrunjel
15 min

Pasul 2

Umplutura de ciuperci

Mod de pregatire umplutura: Pune ulei intr-o tigaie mare. Adauga ceapa si usturoiul, tocate marunt. Soteaza-le 2 minute.

Adauga ciupercile maruntite si lasa-le putin pana se inmoaie.

Apoi adauga vinul alb, cimbrul uscat, sare, piper si lasa-le pe foc 10 minute.

Apoi pune mararul si patrunjelul, tocate marunt si ele.

La final adauga si faina. Amesteca si mai lasa inca 5 minute pe foc.

Ulei
Ceapa: 1 bucata
Usturoi: 6 catel
Ciuperci: 500 g
Vin alb: 125 ml
Cimbru (uscat): 0.5 lingurita
Sare
Piper
Marar: 1 legatura
Patrunjel: 1 legatura
Faina: 30 g
Rulada de tofu cu ciuperci si salata de bulgur cu rodie, masline si patrunjel
45 min

Pasul 3

Rulada de tofu cu ciuperci

Pregateste o folie de aluminiu pe care o ungi cu ulei.

Pune pe foaia de aluminiu amestecul de tofu si intinde. Lasa o margine de 3 - 4cm la toate capetele.

Peste stratul de tofu, adauga umplutura de ciuperci pe care o intinzi pe toata suprafata si apoi rulezi incet. Muta rulada intr-o tava tapetata cu hartie de copt.

Da la cuptor, la 190 °C timp de 40 minute.

Dupa cele 40 de minute, scoti rulada, desfaci folia de aluminiu, ungi cu ulei si presari seminte de susan.

Da din nou la cuptor pentru 10 – 15 minute.

Ulei
Seminte de susan
Rulada de tofu cu ciuperci si salata de bulgur cu rodie, masline si patrunjel
5 min

Pasul 4

Salata de bulgur, rodie, masline si patrunjel

Pentru salata de bugur, fierbe mai intai bulgurul. Pune apa intr-un vas, adauga bulgurul si lasa sa fiarba pana absoarbe toata apa.

Dupa ce s-a racit, pune bulgurul intr-un bol mai mare, adauga avocado taiat bucatele, rosiile cherry taiate bucatele si ele, ceapa rosie tocata marunt, semintele de rodie, maslinele, patrunjelul tocat marunt, asezonati cu sare, piper, zeama de la o jumatate de lamaie si ulei.

Amestecati bine totul si serviti cu rulada de tofu cu ciuperci.

Apa: 100 ml
Bulgur: 100 g
Avocado: 1 bucata
Rosii cherry: 4 bucata
Ceapa rosie: 1 bucata
Rodie: 1 bucata
Masline: 100 g
Patrunjel: 1 legatura
Sare
Piper
Zeama de lamaie: 0.5 bucata
Ulei
Rulada de tofu cu ciuperci si salata de bulgur cu rodie, masline si patrunjel

Feedback

Cum ti-a placut sa gatesti cu noi?

1
2
3
4