meriți să fii surprins
Cannelloni cu ricotta

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Ingrediente

2 linguri lingura Ulei de masline Ulei de masline
2 catei catel Usturoi Usturoi
1 cutii cutie Rosii tocate Rosii tocate
1 linguri lingura Otet Otet
250 g g Spanac Spanac
200 g g Branza mascarpone Branza mascarpone
3 linguri lingura Lapte proaspat 3.2% Lapte proaspat 3.2%
250 g g Branza Ricotta Branza Ricotta
125 g g Paste cannelloni Paste cannelloni
200 g g Branza Mozzarella Branza Mozzarella
Sare iodata fina Sare iodata fina
(dupa gust)
Piper negru Piper negru
(dupa gust)

Cannelloni cu ricotta

Reteta a fost apreciata

Reteta nu a fost apreciata

Eroare, te rugam sa reincerci.

40 min
(21)

Mod de preparare

Puneti intr-o tigaie o lingura de ulei de masline si usturoiul si rumeniti-l aproximativ 1 minut si apoi il dati la o parte. Adaugati rosiile si otetul si lasati amestecul pe foc timp de 5 minute, pana cand sosul se ingroasa.

Intr-o alta tigaie, puneti o lingura de ulei de masline si spanacul. Caliti-l pana cand se inmoaie si apoi il dati la o parte. Dupa ce s-a racit, il tocati si il puneti intr-un bol.

Puneti branza mascarpone si cele 3 linguri de lapte intr-un bol si amestecati bine.

Intr-un alt bol, amestecati branza ricotta cu spanacul racit si tocat si asezonati cu sare si piper.

Puneti amestecul intr-un posh si pregatiti cannelloni. Intr-o tava termorezistenta, puneti sosul de rosii si pastele cannelloni umplute cu amestecul de ricotta si spanac. Asezati-le in tava termorezistenta si deasupra puneti sosul cremos de mascarpone. Radeti branza mozzarella si dati la cuptorul preincalzit la 200 grade C, timp de 20-25 minute sau pana cand se formeaza o crusta aurie.