
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
2 linguri lingura | Ulei de masline Ulei de masline | ||
2 catei catel | Usturoi Usturoi | ||
1 cutii cutie | Rosii tocate Rosii tocate | ||
1 linguri lingura | Otet Otet | ||
250 g g | Spanac Spanac | ||
200 g g | Branza mascarpone Branza mascarpone | ||
3 linguri lingura | Lapte proaspat 3.2% Lapte proaspat 3.2% | ||
250 g g | Branza Ricotta Branza Ricotta | ||
125 g g | Paste cannelloni Paste cannelloni | ||
200 g g | Branza Mozzarella Branza Mozzarella | ||
Sare iodata fina
Sare iodata fina (dupa gust) | |||
Piper negru
Piper negru (dupa gust) |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listCannelloni cu ricotta
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
Puneti intr-o tigaie o lingura de ulei de masline si usturoiul si rumeniti-l aproximativ 1 minut si apoi il dati la o parte. Adaugati rosiile si otetul si lasati amestecul pe foc timp de 5 minute, pana cand sosul se ingroasa.
Intr-o alta tigaie, puneti o lingura de ulei de masline si spanacul. Caliti-l pana cand se inmoaie si apoi il dati la o parte. Dupa ce s-a racit, il tocati si il puneti intr-un bol.
Puneti branza mascarpone si cele 3 linguri de lapte intr-un bol si amestecati bine.
Intr-un alt bol, amestecati branza ricotta cu spanacul racit si tocat si asezonati cu sare si piper.
Puneti amestecul intr-un posh si pregatiti cannelloni. Intr-o tava termorezistenta, puneti sosul de rosii si pastele cannelloni umplute cu amestecul de ricotta si spanac. Asezati-le in tava termorezistenta si deasupra puneti sosul cremos de mascarpone. Radeti branza mozzarella si dati la cuptorul preincalzit la 200 grade C, timp de 20-25 minute sau pana cand se formeaza o crusta aurie.