
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
50 ml ml | Ulei de masline Ulei de masline | |
1 bucati bucata | Ceapa galbena Ceapa galbena | |
1 bucati bucata | Ardei capia
Ardei capia (rosu) | |
2 catei catel | Usturoi Usturoi | |
800 g g | Carne tocata
Carne tocata (vita) | |
Chimen
Chimen (dupa gust) | ||
15 g g | Boia de ardei
Boia de ardei (dulce ) | |
1 bucati bucata | Ardei iute
Ardei iute (rosu) | |
Piper negru
Piper negru (dupa gust) | ||
400 g g | Rosii uscate Rosii uscate | |
200 g g | Fasole alba Fasole alba | |
200 ml ml | Supa de vita Supa de vita | |
5 bucati bucata | Foi de tortilla Foaie de tortilla | |
100 g g | Cascaval Gouda Cascaval Gouda |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listBurrito cu carne de vita
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
Puneti ulei intr-o tigaie la foc mediu - mare. Adaugati ceapa, ardeiul si usturoiul si amestecati timp de 4-5 minute. Adaugati carnea de vita si lasati-o pe foc pana cand se rumeneste putin. Apoi adaugati chimenul, boiaua iute, ardeiul iute si piperul si omogeniazati toate ingredientele. Adaugati si rosiile tocate, fasolea boabe si supa de vita. Fierbeti si reduceti la foc mic, timp de 50 de minute.
Incalziti tortilla la cuptor 10 secunde si cu ajutorul unei linguri puneti umplutura de carne de vita in centrul tortilliei si inveliti laturile astfel incat sa creati burito.
Aranjati buritos intr-o tava tapetata cu hartie de copt si radeti branza. Puneti la cuptor timp de 1-2 minute, pana cand branza se topeste si apoi serviti.