meriți să fii surprins
Burrito cu carne de vita

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Ingrediente

50 ml ml Ulei de masline Ulei de masline
1 bucati bucata Ceapa galbena Ceapa galbena
1 bucati bucata Ardei capia Ardei capia
(rosu)
2 catei catel Usturoi Usturoi
800 g g Carne tocata Carne tocata
(vita)
Chimen Chimen
(dupa gust)
15 g g Boia de ardei Boia de ardei
(dulce )
1 bucati bucata Ardei iute Ardei iute
(rosu)
Piper negru Piper negru
(dupa gust)
400 g g Rosii uscate Rosii uscate
200 g g Fasole alba Fasole alba
200 ml ml Supa de vita Supa de vita
5 bucati bucata Foi de tortilla Foaie de tortilla
100 g g Cascaval Gouda Cascaval Gouda

Burrito cu carne de vita

Reteta a fost apreciata

Reteta nu a fost apreciata

Eroare, te rugam sa reincerci.

1:15 h
(11)

Mod de preparare

Puneti ulei intr-o tigaie la foc mediu - mare. Adaugati ceapa, ardeiul si usturoiul si amestecati timp de 4-5 minute. Adaugati carnea de vita si lasati-o pe foc pana cand se rumeneste putin. Apoi adaugati chimenul, boiaua iute, ardeiul iute si piperul si omogeniazati toate ingredientele. Adaugati si rosiile tocate, fasolea boabe si supa de vita. Fierbeti si reduceti la foc mic, timp de 50 de minute.

Incalziti tortilla la cuptor 10 secunde si cu ajutorul unei linguri puneti umplutura de carne de vita in centrul tortilliei si inveliti laturile astfel incat sa creati burito.

Aranjati buritos intr-o tava tapetata cu hartie de copt si radeti branza. Puneti la cuptor timp de 1-2 minute, pana cand branza se topeste si apoi serviti.