
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listRulada saseasca
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
Puneti intr-un bol carnea tocata, o amestecati si adaugati pesmetul, ceapa, patrunjelul, castravetii murati, mustarul, cimbru, ouale si sarea. Amestecati bine totul.
Pe blatul de lucru, puneti hartie de copt si incepeti sa modelati rulada. Puneti jumatate din amestecul de carne pe hartia de copt, sub forma de chec, apoi faceti cu mana 3 cuiburi in care adaugati ouale fierte si acoperiti cu restul de carne tocata, pastrand forma de chec. Apoi, imbracati rulada cu feliile de jambon si o puneti intr-o tava, cu tot cu hartie de copt.
Bagati la cuptor, la 180°C, timp de 50-60 minute, pana cand este frumos rumenita. Pofta buna!