meriți să fii surprins
Rulada saseasca

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Ingrediente

800 g g Carne tocata Carne tocata
(porc/vita)
100 g g Pesmet Pesmet
3 bucati bucata Ceapa Ceapa
Patrunjel Patrunjel
8 bucati bucata Castraveti murati Castravete murat
2 linguri lingura Mustar Mustar
2 lingurite lingurita Cimbru Cimbru
2 bucati bucata Oua Ou
Sare Sare
3 bucati bucata Oua Ou
(fierte)
200 g g Jambon Jambon
(feliat)

Rulada saseasca

Reteta a fost apreciata

Reteta nu a fost apreciata

Eroare, te rugam sa reincerci.

1:30 h
(54)

Mod de preparare

Puneti intr-un bol carnea tocata, o amestecati si adaugati pesmetul, ceapa, patrunjelul, castravetii murati, mustarul, cimbru, ouale si sarea. Amestecati bine totul.

Pe blatul de lucru, puneti hartie de copt si incepeti sa modelati rulada. Puneti jumatate din amestecul de carne pe hartia de copt, sub forma de check, apoi faceti cu mana 3 cuiburi in care adaugati ouale fierte si acoperiti cu restul de carne tocata, pastrand forma de check. Apoi, imbracati rulada cu feliile de jambon si o puneti intr-o tava, cu tot cu hartie de copt.

Bagati la cuptor, la 180 °C, timp de 50-60 minute, pana cand este frumos rumenita. Pofta buna!