meriți să fii surprins
Tarta cu rosii, branza de capra si masline

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Ingrediente

250 g g Rosii cherry Rosii cherry
400 g g Ceapa Ceapa
100 g g Masline negre Masline negre
(cu samburi)
5 linguri lingura Ulei de masline Ulei de masline
1 bucati bucata Branza rulouri Branza rulouri
250 g g Faina alba de grau Faina alba de grau
(650)
10 bucati bucata Oua Ou
50 ml ml Lapte Lapte
1 varfuri varf Zahar brun Zahar brun

Tarta cu rosii, branza de capra si masline

Reteta a fost apreciata

Reteta nu a fost apreciata

Eroare, te rugam sa reincerci.

60 min
(2)

Mod de preparare

Framantati din faina alba Pastello 650, oul ecologic si laptele BIO UHT Milbona, un aluat mai tare. Este posibil sa trebuiasca sa adaugati si putina apa, ca sa-l puteti framanta mai bine.

Condimentati aluatul cu sare si piper si lasati-l la rece 20 de minute. Ungeti o tava rotunda, cu diametrul de 28 cm cu ulei si intindeti in tava aluatul. Stropiti foaia cu putin ulei. Curatati ceapa, taiati-o in rondele, sarati-o dupa gust si caliti-o in ulei pana cand devine usor galbuie. Turnati ceapa peste foaia de aluat si nivelati-o cu o lingura.

Deasupra asezati rondele de rosii cherry ecologice si maslinele negre cu samburi Baresa.

Puneti tava la cuptor, la foc potrivit, pentru cel puţin 25 de minute, la 160 grade C. Scoateti tarta si presarati branza de capra Pilos. Ornati cu frunze de busuioc inainte de servire.