
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listTarta cu rosii, branza de capra si masline
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
Framantati din faina alba Pastello 650, oul ecologic si laptele BIO UHT Milbona, un aluat mai tare. Este posibil sa trebuiasca sa adaugati si putina apa, ca sa-l puteti framanta mai bine.
Condimentati aluatul cu sare si piper si lasati-l la rece 20 de minute. Ungeti o tava rotunda, cu diametrul de 28 cm cu ulei si intindeti in tava aluatul. Stropiti foaia cu putin ulei. Curatati ceapa, taiati-o in rondele, sarati-o dupa gust si caliti-o in ulei pana cand devine usor galbuie. Turnati ceapa peste foaia de aluat si nivelati-o cu o lingura.
Deasupra asezati rondele de rosii cherry ecologice si maslinele negre cu samburi Baresa.
Puneti tava la cuptor, la foc potrivit, pentru cel puţin 25 de minute, la 160 grade C. Scoateti tarta si presarati branza de capra Pilos. Ornati cu frunze de busuioc inainte de servire.