Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
2 linguri lingura | Ulei Ulei | |
2 bucati bucata | Piept de pui
Piept de pui (fara os) | |
2 bucati bucata | Ceapa galbena Ceapa galbena | |
20 g g | Ghimbir Ghimbir | |
2 catei catel | Usturoi Usturoi | |
1 bucati bucata | Ardei iute
Ardei iute (rosu) | |
20 g g | Arahide prajite si sarate Arahide prajite si sarate | |
Orez bob lung
Orez bob lung (dupa gust ) | ||
Ceapa verde
Ceapa verde (pentru decor) | ||
100 ml ml | Supa de pui Supa de pui | |
1 linguri lingura | Otet Otet | |
2 linguri lingura | Sos de soia Sos de soia | |
1 linguri lingura | Boabe de porumb Boabe de porumb |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listPui Gong Bao
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
Pentru sos, puneti supa de pui, otetul, sosul de soia si porumbul intr-un castron si amestecati pentru a le combina. Lasati-l deoparte.
Intr-o tigaie puneti 1 lingura de ulei si bucatile de piept de pui. Gatiti-le timp de 8-10 minute, pana devin aurii. Scoateti-le, taiati-le felii si puneti-le pe un platou.
Puneti din nou intr-o tigaie o lingura de ulei si adaugati ceapa, ghimbirul, usturoiul, ardeiul iute rosu si lasati pe foc timp de 4 minute. Apoi adaugati arahidele prajite si mai lasati pe foc inca 4 minute si adaugati bucatile de pui si sosul. Asezonati cu sare si mai lasati pe foc amestecand continuu timp de 10 -15 minute.
Puneti bucatelele de pui pe farfurie. Imprastiati ceapa verde. Serviti cu orez fiert. Pofta buna!