
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
300 g g | Paste penne rigatte Paste penne rigatte | |
Sare Sare | ||
1 linguri lingura | Ulei de masline Ulei de masline | |
Usturoi Usturoi | ||
150 g g | Ciuperci Ciuperci | |
125 g g | Spanac Spanac | |
3 bucati bucata | Oua Ou | |
200 ml ml | Smantana Smantana | |
50 g g | Parmezan Parmezan | |
Piper Piper |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listPenne Rigate cu spanac si ciuperci
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
Spalati spanacul si lasati-l la scurs.
Gatiti pastele conform instructiunilor de pe ambalaj.
In timp ce fierb pastele, adaugati intr-o tigaie uleiul, usturoiul si ciupercile. Lasati-le putin pana se inmoaie si apoi adaugati si spanacul spalat si uscat. Mai lasati pe foc pana se inmoaie si spanacul. Asezonati cu sare , mai lasati foarte putin si apoi luati de pe foc.
Pentru sos, puneti ouale intr-un bol, smantana si parmezanul. Asezonati cu piper si amestecati cu ajutorul unui tel.
Adaugati pastele fierte peste ciuperci si spanac si apoi adaugati si sosul. Amestecati, mai lasati putin, adaugati si restul de parmezan si luati de pe foc si serviti. Pofta buna!