meriți să fii surprins
Penne Rigate cu spanac si ciuperci

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Ingrediente

300 g g Paste penne rigatte Paste penne rigatte
Sare Sare
1 linguri lingura Ulei de masline Ulei de masline
Usturoi Usturoi
150 g g Ciuperci Ciuperci
125 g g Spanac Spanac
3 bucati bucata Oua Ou
200 ml ml Smantana Smantana
50 g g Parmezan Parmezan
Piper Piper

Penne Rigate cu spanac si ciuperci

Reteta a fost apreciata

Reteta nu a fost apreciata

Eroare, te rugam sa reincerci.

15 min
(31)

Mod de preparare

Spalati spanacul si lasati-l la scurs.

Gatiti pastele conform instructiunilor de pe ambalaj.

In timp ce fierb pastele, adaugati intr-o tigaie uleiul, usturoiul si ciupercile. Lasati-le putin pana se inmoaie si apoi adaugati si spanacul spalat si uscat. Mai lasati pe foc pana se inmoaie si spanacul. Asezonati cu sare , mai lasati foarte putin si apoi luati de pe foc.

Pentru sos, puneti ouale intr-un bol, smantana si parmezanul. Asezonati cu piper si amestecati cu ajutorul unui tel.

Adaugati pastele fierte peste ciuperci si spanac si apoi adaugati si sosul. Amestecati, mai lasati putin, adaugati si restul de parmezan si luati de pe foc si serviti. Pofta buna!