meriți să fii surprins
Penne quatro formaggi, la cuptor

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Ingrediente

Sare Sare
500 g g Paste penne rigatte Paste penne rigatte
4 bucati bucata Oua Ou
400 ml ml Smantana pentru gatit Smantana pentru gatit
Piper Piper
200 g g Branza de vaca Branza de vaca
125 g g Branza Cheddar Branza Cheddar
100 g g Branza gorgonzola Branza gorgonzola
125 g g Branza Mozzarella Branza Mozzarella
60 g g Parmezan ras Parmezan ras

Penne quatro formaggi, la cuptor

Reteta a fost apreciata

Reteta nu a fost apreciata

Eroare, te rugam sa reincerci.

1:15 h
(13)

Mod de preparare

Fierbe pastele conform instructiunilor de pe ambalaj, 8-10 minute, in apa cu sare.

Pregateste tipurile de branza: razuieste telemeaua de vaca, branza cheddar, taie cubulete gorgonzola si felii mozzarella.

Apoi, pune ouale si smantana pentru gatit intr-un bol, asezoneaza cu piper si amesteca cu ajutorul unui tel, obtinand un sos.

Intr-o tava incapatoare distribuie un sfert din paste, apoi presara branza telemea. Toarna un sfert din sos. Pune un nou strat de paste, branza cheddar si sos, apoi paste, gorgonzola si sos. Termina aranjamentul cu mozzarella, sos si parmezan ras ca si decor.

Da tava la cuptor, in cuptorul preincalzit, la 180° C, timp de 40 – 45 minute sau pana se rumenesc deasupra. Serviti calde, cu un pahar de vin alb alaturi.

Pofta buna!