
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
Sare Sare | ||
500 g g | Paste penne rigatte Paste penne rigatte | |
4 bucati bucata | Oua Ou | |
400 ml ml | Smantana pentru gatit Smantana pentru gatit | |
Piper Piper | ||
200 g g | Branza de vaca Branza de vaca | |
125 g g | Branza Cheddar Branza Cheddar | |
100 g g | Branza gorgonzola Branza gorgonzola | |
125 g g | Branza Mozzarella Branza Mozzarella | |
60 g g | Parmezan ras Parmezan ras |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listPenne quatro formaggi, la cuptor
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
Fierbe pastele conform instructiunilor de pe ambalaj, 8-10 minute, in apa cu sare.
Pregateste tipurile de branza: razuieste telemeaua de vaca, branza cheddar, taie cubulete gorgonzola si felii mozzarella.
Apoi, pune ouale si smantana pentru gatit intr-un bol, asezoneaza cu piper si amesteca cu ajutorul unui tel, obtinand un sos.
Intr-o tava incapatoare distribuie un sfert din paste, apoi presara branza telemea. Toarna un sfert din sos. Pune un nou strat de paste, branza cheddar si sos, apoi paste, gorgonzola si sos. Termina aranjamentul cu mozzarella, sos si parmezan ras ca si decor.
Da tava la cuptor, in cuptorul preincalzit, la 180° C, timp de 40 – 45 minute sau pana se rumenesc deasupra. Serviti calde, cu un pahar de vin alb alaturi.
Pofta buna!