
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
350 g g | Paste tagliolini Paste tagliolini | |
3 linguri lingura | Unt Unt | |
1 bucati bucata | Ardei gras verde Ardei gras verde | |
1 bucati bucata | Fenicul Fenicul | |
100 ml ml | Vin alb
Vin alb (sec) | |
300 g g | Calamar
Calamar (inele) |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listTagliolini cu calamar si branza Grana Padano
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
1. Fierbem tagliolini cca. 3 minute in apa cu sare.
2. Incalzim 1 lingura de unt intr-o tigaie si calim ardeiul (taiat felii subtiri) si jumatate din fenicul (taiat felii, cu tulpina indepartata). Turnam 50 ml de vin alb si lasam 5 minute la foc mic.
3. Topim restul de unt intr-o alta tigaie si calim restul de fenicul, ceapa si calamarul (gata de gatit, taiat felii) 1 - 2 minute. Adaugam restul de vin si mai lasam inca 3 - 4 minute. Condimentam cu sare si piper alb, apoi adaugam patrunjelul si rosia.
4. Scurgem pastele tagliolini si le amestecam cu fenicul si ardei, apoi le aranjam pe farfurie, adaugand deasupra amestecul de calamari si legume.
5. Adaugam branza Grana Padano si servim.