
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
250 g g | Hummus Hummus | |
1 bucati bucata | Avocado Avocado | |
100 g g | Mazare Mazare | |
Menta
Menta (frunze) | ||
0,5 bucati bucata | Zeama de lamaie Zeama de lamaie | |
Sare Sare | ||
Piper Piper | ||
500 g g | Paste penne rigatte Paste penne rigatte | |
Ulei de masline Ulei de masline | ||
20 ml ml | Apa Apa |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listPaste cu humus si avocado
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
Puneti intr-un blender, humusul, avocado taiat cubulete, mazarea, frunzele de menta, zeama de la lamaie, sare si piper. Blenduiti bine pana obtineti un sos cremos.
Puneti pe foc un vas cu apa, adaugati un praf de sare si fierbeti pastele conform instructiunilor de pe ambalaj.
Apoi, puneti pe foc o tigaie, adaugati ulei de masline, adaugati pestele, sosul pregatit mai devreme din humus, avocado, mazare, menta si amestecati bine. Adaugati si apa, amestecati din nou si lasati pana se evapora apa si apoi serviti alaturi de cateva felii de lamaie.
Puteti servi pe un pat de rucola. Pofta buna!