meriți să fii surprins
Spaghete cu fructe de mare

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Chef Florin Dumitrescu
Chef Florin Dumitrescu
Reteta semnata de Chef Florin Dumitrescu.

Ingrediente

500 g g Fructe de mare Fructe de mare
400 g g Spaghete Spaghete
50 g g Unt Unt
80 ml ml Vin alb Vin alb
120 ml ml Smantana pentru gatit Smantana pentru gatit
80 g g Dovlecei Dovlecel

Spaghete cu fructe de mare

Reteta a fost apreciata

Reteta nu a fost apreciata

Eroare, te rugam sa reincerci.

30 min
(150)

Mod de preparare

Punem o oala de apa cu sare la fiert pentru spaghete si intre timp ne apucam de sos.

Intr-o tigaie punem la topit un cub de unt, in care sotam fructele de mare, scurgem sucul obtinut, apoi adaugam vinul alb, lasam alcoolul sa se evapore, punem dovleceii taiati cuburi si smantana de gatit.

Spaghetele fierte le amestecam cu sosul obtinut, adaugam un cub de unt astfel incat sa se lege si tragem la tigaie pentru ca sosul sa devina cremos.

Servim alaturi de un pahar de vin alb. Pofta buna!

Aceasta reteta este semnata de Chef Florin Dumitrescu.