
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
500 g g | Fructe de mare Fructe de mare | |
400 g g | Spaghete Spaghete | |
50 g g | Unt Unt | |
80 ml ml | Vin alb Vin alb | |
120 ml ml | Smantana pentru gatit Smantana pentru gatit | |
80 g g | Dovlecei Dovlecel |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listSpaghete cu fructe de mare
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
Punem o oala de apa cu sare la fiert pentru spaghete si intre timp ne apucam de sos.
Intr-o tigaie punem la topit un cub de unt, in care sotam fructele de mare, scurgem sucul obtinut, apoi adaugam vinul alb, lasam alcoolul sa se evapore, punem dovleceii taiati cuburi si smantana de gatit.
Spaghetele fierte le amestecam cu sosul obtinut, adaugam un cub de unt astfel incat sa se lege si tragem la tigaie pentru ca sosul sa devina cremos.
Servim alaturi de un pahar de vin alb. Pofta buna!
Aceasta reteta este semnata de Chef Florin Dumitrescu.