
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
Ulei de masline Ulei de masline | ||
200 g g | Rosii cherry Rosii cherry | |
Sare Sare | ||
Piper Piper | ||
2 catei catel | Usturoi Usturoi | |
250 g g | Spaghete Spaghete | |
190 g g | Pesto verde Pesto verde | |
75 g g | Parmezan Parmezan |
pentru servit
Fistic Fistic | ||
Busuioc Busuioc |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listSpaghete cu pesto si rosii cherry
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
Pune ulei intr-o tigaie. Adauga rosiile cherry taiate jumatati si gateste-le pana se inmoaie putin. Asezoneaza cu sare si piper. Adauga usturoiul tocat marunt si mai gateste timp de 3-4 minute.
Ia tigaia de pe foc si fierbe spaghetele. Pune apa intr-un vas, adauga sare si lasa sa fiarba apa. Cand incepe sa fiarba, adauga spaghetele si fierbe-le conform instructiunilor de pe ambalaj.
Dupa ce au fiert, scurge apa in care au fiert, strecoara-le si pune-le intr-un bol.
Pune pe foc tigaia in care ai pregatit rosiile cherry cu usturoi, adauga spaghetele fierte, pesto si cu ajutorul unui cleste amesteca totul foarte bine, dar, usor pentru a nu zdrobii rosiile. Presara parmezanul si fisticul tocat. Fisticul trebuie sa fie nesarat.
Pentru aroma, poti adauga si o frunza de busuioc.
Pofta buna!