meriți să fii surprins
Ciorba de perisoare

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Ingrediente

650 g g Carne tocata Carne tocata
100 g g Orez camolino Orez camolino
4 linguri lingura Ulei Ulei
1 bucati bucata Oua Ou
3 l l Apa Apa
1 bucati bucata Morcovi Morcov
1 bucati bucata Pastarnac Pastarnac
100 g g Telina Telina
1 bucati bucata Ceapa galbena Ceapa galbena
1 bucati bucata Lamai Lamaie
Leustean Leustean
(dupa gust)
Sare de mare Sare de mare
(dupa gust)
Piper negru Piper negru
(dupa gust)
Smantana 12% Smantana 12%
(dupa gust)
500 ml ml Rosii pasate Rosii pasate

Ciorba de perisoare

Reteta a fost apreciata

Reteta nu a fost apreciata

Eroare, te rugam sa reincerci.

1:15 h
(21)

Mod de preparare

1. Punem carnea tocata intr-un castron, peste care adaugam orezul ales si spalat in prealabil, 2 linguri de ulei si oul. Condimentam cu sare si piper, dupa gust, si amestecam, pana obtinem o compozitie omogena. Din compozitia rezultata formam perisoarele.

2. Intr-o oala cu apa punem restul de ulei, adaugam legumele taiate cubulete mici si lasam sa fiarba. Dupa ce au fiert legumele, adaugam bulionul, zeama de la lamaia stoarsa in prealabil si sarea si lasam sa dea in clocot.

3. Cand clocoteste, adaugam rand pe rand perisoarele in oala si le lasam la fiert pana sunt gata.

4. Cand ciorba este fiarta, oprim focul si adaugam leusteanul tocat marunt.

5. O servim cu smantana.

Aceasta reteta este recomandata de Petrisor Tanase.