
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
650 g g | Carne tocata Carne tocata | ||
100 g g | Orez camolino Orez camolino | ||
4 linguri lingura | Ulei Ulei | ||
1 bucati bucata | Oua Ou | ||
3 l l | Apa Apa | ||
1 bucati bucata | Morcovi Morcov | ||
1 bucati bucata | Pastarnac Pastarnac | ||
100 g g | Telina Telina | ||
1 bucati bucata | Ceapa galbena Ceapa galbena | ||
1 bucati bucata | Lamai Lamaie | ||
Leustean
Leustean (dupa gust) | |||
Sare de mare
Sare de mare (dupa gust) | |||
Piper negru
Piper negru (dupa gust) | |||
Smantana 12%
Smantana 12% (dupa gust) | |||
500 ml ml | Rosii pasate Rosii pasate |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listCiorba de perisoare
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
1. Punem carnea tocata intr-un castron, peste care adaugam orezul ales si spalat in prealabil, 2 linguri de ulei si oul. Condimentam cu sare si piper, dupa gust, si amestecam, pana obtinem o compozitie omogena. Din compozitia rezultata formam perisoarele.
2. Intr-o oala cu apa punem restul de ulei, adaugam legumele taiate cubulete mici si lasam sa fiarba. Dupa ce au fiert legumele, adaugam bulionul, zeama de la lamaia stoarsa in prealabil si sarea si lasam sa dea in clocot.
3. Cand clocoteste, adaugam rand pe rand perisoarele in oala si le lasam la fiert pana sunt gata.
4. Cand ciorba este fiarta, oprim focul si adaugam leusteanul tocat marunt.
5. O servim cu smantana.
Aceasta reteta este recomandata de Petrisor Tanase.