
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listSupa tailandeza de cocos Tom ka gai
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
Se curata ceapa verde si se taie in bucati lungi de 3-4 cm lungime. Se curata ghimbirul, ardeii iuti si se scot samburii, se toaca toate foarte fin. Se caleste ceapa in ulei incins timp de 1-2 minute. Se stinge cu supa si laptele de cocos, se adauga zeama de limeta, ghimbirul si ardeii iuti, se condimenteaza cu sare si se lasa sa dea in clocot.
Se spala carnea de pui, se usuca prin tamponare, se pune in supa si se lasa pe foc timp de 12-15 minute, sub capac, sa fiarba inabusit.
Intre timp se fierbe orezul in apa cu sare clocotinda timp de cca. 15 minute. Se curata ardeiul gras, se scot semint ele si se taie fasii. Se curata mazarea verde, se taie pe jumatate.
Se scoate carnea din supa, se adauga legumele si se mai lasa 4 minute pe foc. Se taie carnea de pui bucatele mici si se pun din nou in supa, se condimenteaza cu sare si zahar brun si se serveste cu orez.