
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
60 g g | Prosciutto crud Prosciutto crud | |
100 g g | Condimente Condimente | |
1 bucati bucata | Gulii Gulie | |
150 g g | Rosii cherry Rosii cherry | |
Patrunjel
Patrunjel (dupa gust) | ||
Rozmarin
Rozmarin (dupa gust) | ||
Piper negru
Piper negru (dupa gust) | ||
Sare iodata fina
Sare iodata fina (dupa gust) | ||
800 ml ml | Supa de legume Supa de legume | |
4 bucati bucata | Ceapa verde Ceapa verde |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listMinestrone
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
Ceapa verde se curata si se taie bucati. Se cojeste gulia si se taie fasii. Ceapa verde se caleste in unt fierbinte pana devine sticloasa. Se adauga gulia si legumele congelate, se prajesc impreuna inca 3-4 minute. Se adauga concentratul de legume si se aduce la fierbere. Se condimenteaza cu sare, piper si ace de rozmarin tocate si se mai fierb 10 minute.
Se spala rosiile cherry, se adauga si se incalzesc putin in supa, apoi se potriveste de gust. Se taie sunca fasii subtiri si se presara peste supa, impreuna cu frunzulitele de patrunjel rupte.