meriți să fii surprins
Minestrone

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Ingrediente

60 g g Prosciutto crud Prosciutto crud
100 g g Condimente Condimente
1 bucati bucata Gulii Gulie
150 g g Rosii cherry Rosii cherry
Patrunjel Patrunjel
(dupa gust)
Rozmarin Rozmarin
(dupa gust)
Piper negru Piper negru
(dupa gust)
Sare iodata fina Sare iodata fina
(dupa gust)
800 ml ml Supa de legume Supa de legume
4 bucati bucata Ceapa verde Ceapa verde

Minestrone

Reteta a fost apreciata

Reteta nu a fost apreciata

Eroare, te rugam sa reincerci.

45 min
(2)

Mod de preparare

Ceapa verde se curata si se taie bucati. Se cojeste gulia si se taie fasii. Ceapa verde se caleste in unt fierbinte pana devine sticloasa. Se adauga gulia si legumele congelate, se prajesc impreuna inca 3-4 minute. Se adauga concentratul de legume si se aduce la fierbere. Se condimenteaza cu sare, piper si ace de rozmarin tocate si se mai fierb 10 minute.

Se spala rosiile cherry, se adauga si se incalzesc putin in supa, apoi se potriveste de gust. Se taie sunca fasii subtiri si se presara peste supa, impreuna cu frunzulitele de patrunjel rupte.