
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
1 bucati bucata | Ghimbir Ghimbir | ||
2 catei catel | Usturoi Usturoi | ||
2 linguri lingura | Ulei de seminte de susan Ulei de seminte de susan | ||
400 g g | Radacina de taro Radacina de taro | ||
150 ml ml | Supa de legume Supa de legume | ||
40 g g | Branza Gruyere Branza Gruyere | ||
200 g g | Dovleac Dovleac |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listSupa de taro cu dovleac
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
Tocati fin dovleacul, ghimbirul si usturoiul. curatati radacina de taro jub jet continuu de apa si tocati-o fin.
Prajiti ghimbirul si usturoiul in ulei incins 2-3 minute. Adaugati 600 ml de apa si taro si fierbeti pentru aproximativ 20 de minute.
Fierbeti dovleacul in supa de legume pentru 15 minute, apoi mixati pana obtineti un piure si asezonati cu sqare si piper.
Mixati supa de taro pana devine piure si asezonati-o cu sare si piper. Impartiti in boluri si asezati in fiecare bol un polonic de piure de dovleac, folosind o furculita pentru a crea o forma de stea. razuiti branzape deasupra si serviti imediat. Pofta buna!