meriți să fii surprins
Supa de taro cu dovleac

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Ingrediente

1 bucati bucata Ghimbir Ghimbir
2 catei catel Usturoi Usturoi
2 linguri lingura Ulei de seminte de susan Ulei de seminte de susan
400 g g Radacina de taro Radacina de taro
150 ml ml Supa de legume Supa de legume
40 g g Branza Gruyere Branza Gruyere
200 g g Dovleac Dovleac

Supa de taro cu dovleac

Reteta a fost apreciata

Reteta nu a fost apreciata

Eroare, te rugam sa reincerci.

30 min
(1)

Mod de preparare

Tocati fin dovleacul, ghimbirul si usturoiul. curatati radacina de taro jub jet continuu de apa si tocati-o fin.

Prajiti ghimbirul si usturoiul in ulei incins 2-3 minute. Adaugati 600 ml de apa si taro si fierbeti pentru aproximativ 20 de minute.

Fierbeti dovleacul in supa de legume pentru 15 minute, apoi mixati pana obtineti un piure si asezonati cu sqare si piper.

Mixati supa de taro pana devine piure si asezonati-o cu sare si piper. Impartiti in boluri si asezati in fiecare bol un polonic de piure de dovleac, folosind o furculita pentru a crea o forma de stea. razuiti branzape deasupra si serviti imediat. Pofta buna!