meriți să fii surprins
Supa de ciuperci champignon

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Ingrediente

600 g g Ciuperci Ciuperci
(champignon)
40 g g Ciuperci Ciuperci
(de padure)
1 bucati bucata Praz Praz
1 bucati bucata Ceapa galbena Ceapa galbena
3 catei catel Usturoi Usturoi
1 bucati bucata Morcovi Morcov
1 bucati bucata Telina Telina
1 bucati bucata Ardei iute Ardei iute
1 legaturi legatura Patrunjel Patrunjel
200 ml ml Smantana 20% Smantana 20%
100 ml ml Iaurt Iaurt
Crutoane Crutoane
(dupa gust)
Ulei de masline Ulei de masline
(dupa gust)
Sare de mare Sare de mare
(dupa gust)
Piper negru Piper negru
(dupa gust)

Supa de ciuperci champignon

Reteta a fost apreciata

Reteta nu a fost apreciata

Eroare, te rugam sa reincerci.

30 min
(25)

Mod de preparare

1. Intr-o tigaie se calesc ceapa si prazul feliate foarte subtire, in putin ulei de masline, pana incep sa devina transparente.

2. Se adauga usturoiul taiat marunt, morcovul si telina taiate cuburi mici, ardeiul iute taiat rondele, ciupercile champignon si cele uscate (dupa ce au stat in prealabil in apa calduta aproximativ 2 ore). Peste compozitie se adauga si apa in care au stat ciupercile uscate.

3. Se sareaza si se pipereaza dupa gust si aproape de sfarsit se adauga mult patrunjel tocat marunt, smantana si iaurt si se amesteca totul.

4. Se acopera cu un capac, se stinge focul si se lasa cam 10 minute sa se odihneasca.

Se serveste cu crutoane stropite cu putin ulei de masline.

Aceasta reteta este recomandata de Antonio Passarelli.

1 oferte

Ulei de măsline extravirginUlei de măsline extravirgin
Ulei de măsline extravirgin
25.10 - 31.10
21,99Lei