meriți să fii surprins
Magia gratarului

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Ingrediente

1 kg kg Ceafa de porc Ceafa de porc
2 linguri lingura Ulei de masline Ulei de masline
1 bucati bucata Lamai Lamaie
1 lingurite lingurita Sare de mare Sare de mare
0,25 lingurite lingurita Chimen Chimen
0,25 lingurite lingurita Maghiran Maghiran
0,25 lingurite lingurita Coriandru Coriandru
0,25 lingurite lingurita Boia de ardei Boia de ardei
(iute )
1 varfuri varf Ghimbir Ghimbir
(ras)
0,25 lingurite lingurita Scortisoara macinata Scortisoara macinata

Magia gratarului

Reteta a fost apreciata

Reteta nu a fost apreciata

Eroare, te rugam sa reincerci.

30 min
(1)

Mod de preparare

1. Portionam carnea de porc in felii subtiri de aproximativ 1 cm grosime.

2. Amestecam toate condimentele.

3. Ungem carnea cu ulei si zeama de lamaie si adaugam condimentele.

4. Punem carnea la rece intr-un vas acoperit, timp de minimum 10 ore.

5. Punem carnea pe gratar si savuram, Pofta buna!

Aceasta reteta este recomandata de Petrisor Tanase.