meriți să fii surprins
Vitel cu sos de portocale

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Ingrediente

100 g g Unt Unt
1,5 kg kg Carne de manzat Carne de manzat
3 linguri lingura Zahar Zahar
4 bucati bucata Portocale Portocala
100 ml ml Vin rosu Vin rosu
Sare iodata fina Sare iodata fina
(dupa gust)
Piper negru Piper negru
(dupa gust)
Ulei de masline Ulei de masline
(dupa gust)

Vitel cu sos de portocale

Reteta a fost apreciata

Reteta nu a fost apreciata

Eroare, te rugam sa reincerci.

45 min
(3)

Mod de preparare

Muschiul bine spalat si scurs de apa se unge cu unt si ulei de masline, se stropeste cu vin, se presara cu sare si piper macinat si se lasa la macerat timp de 24 de ore. Se baga la cuptor la foc mediu astfel incat sa nu se usuce carnea.

Intr-o tigaie se topeste zaharul, la care se adauga portocalele taiate si 1 lingura de unt. Se tin la foc mediu pana isi lasa suc. Peste carnea lasata la cuptor se adauga sosul de portocale si se mai lasa la cuptor inca aproximativ 15 minute.

Cand muschiul a capatat crusta, se scoate din cuptor si se adauga frunzele de patrunjel si putina coaja de portocale.

1 oferte

Ulei de măsline nefiltratUlei de măsline nefiltrat
Ulei de măsline nefiltrat
28.11 - 04.12
29,99Lei