
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
100 g g | Unt Unt | ||
1,5 kg kg | Carne de manzat Carne de manzat | ||
3 linguri lingura | Zahar Zahar | ||
4 bucati bucata | Portocale Portocala | ||
100 ml ml | Vin rosu Vin rosu | ||
Sare iodata fina
Sare iodata fina (dupa gust) | |||
Piper negru
Piper negru (dupa gust) | |||
Ulei de masline
Ulei de masline (dupa gust) |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listVitel cu sos de portocale
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
Muschiul bine spalat si scurs de apa se unge cu unt si ulei de masline, se stropeste cu vin, se presara cu sare si piper macinat si se lasa la macerat timp de 24 de ore. Se baga la cuptor la foc mediu astfel incat sa nu se usuce carnea.
Intr-o tigaie se topeste zaharul, la care se adauga portocalele taiate si 1 lingura de unt. Se tin la foc mediu pana isi lasa suc. Peste carnea lasata la cuptor se adauga sosul de portocale si se mai lasa la cuptor inca aproximativ 15 minute.
Cand muschiul a capatat crusta, se scoate din cuptor si se adauga frunzele de patrunjel si putina coaja de portocale.