meriți să fii surprins
Cotlete de porc barbecue

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Chef Florin Dumitrescu
Chef Florin Dumitrescu
Reteta semnata de Chef Florin Dumitrescu.

Ingrediente

2 catei catel Usturoi Usturoi
1 lingurite lingurita Mustar Mustar
2 lingurite lingurita Miere Miere
1 lingurite lingurita Otet Otet
1 varfuri varf Chilli pudra Chilli pudra
1 bucati bucata Ardei gras rosu Ardei gras rosu
Ulei de floarea-soarelui Ulei de floarea-soarelui
(dupa gust )
2 kg kg Cotlet de porc Cotlet de porc
Sare de mare Sare de mare
(dupa gust )
Piper negru Piper negru
(dupa gust )
Cimbru Cimbru
(dupa gust )
32 bucati bucata Bacon Bacon
32 bucati bucata Sparanghel Sparanghel
Ketchup Ketchup
(cat cuprinde)

Cotlete de porc barbecue

Reteta a fost apreciata

Reteta nu a fost apreciata

Eroare, te rugam sa reincerci.

1:30 h
(2)

Mod de preparare

Sos barbecue:Pune toate ingredientele pentru sosul barbecue (mai putin ketchup-ul) intr-un blender si marunteste-le. Dupa maruntire, adauga ketchup-ul si amesteca pana cand se uniformizeaza.

Cotlete de porc:Indeparteaza oasele de pe carne cu ajutorul unui satar. Pipereaza, sareaza si adauga cimbru. Maseaza bine carnea. Pune cotletul cu partea cu carne in jos pe un gratar incins, timp de 3 minute. Intoarce-l apoi pe partile celelalte timp de 3 minute.

Unge cotletele de porc cu sosul barbecue si lasa-le 12 minute pe gratarul incins. Apoi coace-le in cuptorul incins la foc mare, timp de 45 de minute - 1 h. Scoate cotletul de porc intreg din cuptor si taie-l in 6-8 bucati. Pune bucatile de porc pe gratarul incins si unge-le cu sos barbecue.

Garnitura:Pe fiecare bucata de sparanghel ruleaza cate o feliuta de bacon. Asaza-le intr-o tava dezordonat (nu una peste cealalta) si pune-le la cuptor timp de 15 minute (sau pana se rumeneste bine baconul).Bucatile de cotlet se servesc alaturi de sparanghelul invelit in bacon.

Bucatile de cotlet se servesc alaturi de sparanghelul invelit in bacon. Pofta buna!

Aceasta reteta este recomandata de Chef Florin Dumitrescu.