
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listFrigarui delicioase de porc la gratar cu sos de branza racoros
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
1. Taiem cotletul de porc, ardeiul si dovlecelul de aceeasi marime - cuburi mici, ca sa avem totul gata repede, repede. Sa fie de marimi egale, pentru a fi siguri ca porcul atinge suprafata fierbinte a gratarului. Altfel, ne ia mai mult sa gatim carnea.
2. Alternativ, punem pe frigarui ingredientele noastre gustoase si le asezonam cu sare si piper. Pana acum, gratarul trebuie sa fie bine incins (sau tigaie tip grill).
3. Gatim frigaruile acestea colorate si delicioase cam 4 minute pe fiecare parte, in total 10-12 minute.
4. Sosul e simplu, gustos si surprinzator de racoros: zdrobim branza bine de tot si o amestecam cu iaurt si tarhon.
Amestecam bine si gustam. E clar, nu numai menta e racoroasa si de ajutor! Mancam totul cu pofta si cu mult sos!
Aceasta reteta este recomandata dePetru Buiuca.