meriți să fii surprins
Frigarui delicioase de porc la gratar cu sos de branza racoros

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Ingrediente

300 g g Cotlet de porc Cotlet de porc
50 g g Branza de vaca Branza de vaca
100 g g Iaurt Iaurt
6 bucati bucata Rosii cherry Rosii cherry
0,5 bucati bucata Ardei gras verde Ardei gras verde
50 g g Dovlecei Dovlecel
1 varfuri varf Tarhon Tarhon
Sare de mare Sare de mare
(dupa gust)
Piper negru Piper negru
(dupa gust)

Frigarui delicioase de porc la gratar cu sos de branza racoros

Reteta a fost apreciata

Reteta nu a fost apreciata

Eroare, te rugam sa reincerci.

25 min
(1)

Mod de preparare

1. Taiem cotletul de porc, ardeiul si dovlecelul de aceeasi marime - cuburi mici, ca sa avem totul gata repede, repede. Sa fie de marimi egale, pentru a fi siguri ca porcul atinge suprafata fierbinte a gratarului. Altfel, ne ia mai mult sa gatim carnea.

2. Alternativ, punem pe frigarui ingredientele noastre gustoase si le asezonam cu sare si piper. Pana acum, gratarul trebuie sa fie bine incins (sau tigaie tip grill).

3. Gatim frigaruile acestea colorate si delicioase cam 4 minute pe fiecare parte, in total 10-12 minute.

4. Sosul e simplu, gustos si surprinzator de racoros: zdrobim branza bine de tot si o amestecam cu iaurt si tarhon.

Amestecam bine si gustam. E clar, nu numai menta e racoroasa si de ajutor! Mancam totul cu pofta si cu mult sos!

Aceasta reteta este recomandata dePetru Buiuca.

1 oferte

Cotlet de porc, haiducescCotlet de porc, haiducesc
Cotlet de porc, haiducesc
28.10 - 31.10
Stoc limitat*!
1,99Lei