meriți să fii surprins
Coaste de porc cu duo de salsa si morcovi picanti

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Ingrediente

4 bucati bucata Coaste de porc Coaste de porc
1 legaturi legatura Morcovi Morcov
3 linguri lingura Suc de rosii Suc de rosii
Patrunjel Patrunjel
(dupa gust )
1 catei catel Usturoi Usturoi
3 linguri lingura Ulei de masline Ulei de masline
5 g g Chilli pudra Chilli pudra
5 g g Nucsoara Nucsoara
5 g g Piper negru Piper negru
Sare de mare Sare de mare
(dupa gust )

Coaste de porc cu duo de salsa si morcovi picanti

Reteta a fost apreciata

Reteta nu a fost apreciata

Eroare, te rugam sa reincerci.

45 min
(6)

Mod de preparare

1. Luati bucatile de coaste si le asezonati cu sare. Le prajiti pe un gratar bine incins cam 7 minute pe o parte si 5 minute pe cealalta parte. Trebuie sa fiti atenti ca focul sa nu fie cu flacara direct pe coaste, pentru ca altfel acestea se innegresc si vor ramane cu un gust amar.

2. In timp ce se fac coastele, pregatiti morcovii. Ii taiati batoane, in functie de grosimea dorita (de preferat mai mici). Ii condimentati cu chili, nucsoara si sare si ii prajiti ori pe gratar, pusi pe o folie de aluminiu ca sa nu cada, ori intr-o tigaie pusa pe gratar. In 5 minute veti avea niste morcovi picanti excelenti, moi in exterior si tari in interior.

3. Sucul de rosii, de calitate buna, il amestecati cu piper negru macinat, sare si chili.

4. Sosul verde: taiati foarte marunt usturoiul si patrunjelul si amestecati bine de tot cu uleiul. Apoi frecati ca atunci cand faceti mujdei, ca sa devina o pasta buna de tot.

Nu va ramane decat sa atacati si sa savurati. Pofta buna!

Aceasta reteta este recomandata de Petru Buiuca.