
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listCartofi Dauphinoise si conopida BIO
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
Curatam cartofii si-i spalam bine-bine. Ii taiem foarte subtiri, toti la aceeasi dimensiune. Apoi, intr-un vas cu ei! Ii asezam alaturi de conopida taiata fasii.
Punem la fiert laptele impreuna cu untul, adaugam ciupercile tocate marunt si parmezanul.
Lasam sa fiarba 3 minute, apoi turnam toata compozitia obtinuta peste cartofi & conopida.
Acoperim vasul cu o hartie de copt si bagam totul la cuptorul incins la 175°C.
A trecut o ora? E momentul sa mutam cuptorul pe functia de gratinare si sa lasam preparatul pana capata o culoare aurie, rumena.
Gata! Servim cu pofta si cu salata cu vinaigrette!
Aceasta reteta este semnata de Chef Florin Dumitrescu.