meriți să fii surprins
Cartofi Dauphinoise si conopida BIO

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Chef Florin Dumitrescu
Chef Florin Dumitrescu
Reteta semnata de Chef Florin Dumitrescu.

Ingrediente

400 g g Cartofi Cartof
1 bucati bucata Conopida Conopida
500 ml ml Lapte Lapte
50 g g Parmezan Parmezan
50 g g Unt Unt
2 catei catel Usturoi Usturoi
Tarhon Tarhon
(verde)
10 bucati bucata Ciuperci Ciuperci
(champignon )
Salata verde Salata verde
Baby spanac Baby spanac
Rucola Rucola
Ulei de masline Ulei de masline
0,5 linguri lingura Miere Miere
1 linguri lingura Mustar Mustar
Otet balsamic Otet balsamic
Sare Sare
Piper Piper

Cartofi Dauphinoise si conopida BIO

Reteta a fost apreciata

Reteta nu a fost apreciata

Eroare, te rugam sa reincerci.

1:20 h
(0)

Mod de preparare

Curatam cartofii si-i spalam bine-bine. Ii taiem foarte subtiri, toti la aceeasi dimensiune. Apoi, intr-un vas cu ei! Ii asezam alaturi de conopida taiata fasii.

Punem la fiert laptele impreuna cu untul, adaugam ciupercile tocate marunt si parmezanul.

Lasam sa fiarba 3 minute, apoi turnam toata compozitia obtinuta peste cartofi & conopida.

Acoperim vasul cu o hartie de copt si bagam totul la cuptorul incins la 175°C.

A trecut o ora? E momentul sa mutam cuptorul pe functia de gratinare si sa lasam preparatul pana capata o culoare aurie, rumena.

Gata! Servim cu pofta si cu salata cu vinaigrette!

Aceasta reteta este semnata de Chef Florin Dumitrescu.

1 oferte

Ulei de măsline extravirginUlei de măsline extravirgin
Ulei de măsline extravirgin
25.10 - 31.10
21,99Lei