
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
400 g g | Cartofi Cartof | ||
1 bucati bucata | Conopida Conopida | ||
500 ml ml | Lapte Lapte | ||
50 g g | Parmezan Parmezan | ||
50 g g | Unt Unt | ||
2 catei catel | Usturoi Usturoi | ||
Tarhon
Tarhon (verde) | |||
10 bucati bucata | Ciuperci
Ciuperci (champignon ) | ||
Salata verde Salata verde | |||
Baby spanac Baby spanac | |||
Rucola Rucola | |||
Ulei de masline Ulei de masline | |||
0,5 linguri lingura | Miere Miere | ||
1 linguri lingura | Mustar Mustar | ||
Otet balsamic Otet balsamic | |||
Sare Sare | |||
Piper Piper |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listCartofi Dauphinoise si conopida BIO
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
Curatam cartofii si-i spalam bine-bine. Ii taiem foarte subtiri, toti la aceeasi dimensiune. Apoi, intr-un vas cu ei! Ii asezam alaturi de conopida taiata fasii.
Punem la fiert laptele impreuna cu untul, adaugam ciupercile tocate marunt si parmezanul.
Lasam sa fiarba 3 minute, apoi turnam toata compozitia obtinuta peste cartofi & conopida.
Acoperim vasul cu o hartie de copt si bagam totul la cuptorul incins la 175°C.
A trecut o ora? E momentul sa mutam cuptorul pe functia de gratinare si sa lasam preparatul pana capata o culoare aurie, rumena.
Gata! Servim cu pofta si cu salata cu vinaigrette!
Aceasta reteta este semnata de Chef Florin Dumitrescu.