
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
400 g g | Cartofi Cartof | |
1 bucati bucata | Conopida Conopida | |
500 ml ml | Lapte Lapte | |
50 g g | Parmezan Parmezan | |
50 g g | Unt Unt | |
2 catei catel | Usturoi Usturoi | |
Tarhon
Tarhon (verde) | ||
10 bucati bucata | Ciuperci
Ciuperci (champignon ) | |
Salata verde Salata verde | ||
Baby spanac Baby spanac | ||
Rucola Rucola | ||
Ulei de masline Ulei de masline | ||
0,5 linguri lingura | Miere Miere | |
1 linguri lingura | Mustar Mustar | |
Otet balsamic Otet balsamic | ||
Sare Sare | ||
Piper Piper |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listCartofi Dauphinoise si conopida BIO
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
Curatam cartofii si-i spalam bine-bine. Ii taiem foarte subtiri, toti la aceeasi dimensiune. Apoi, intr-un vas cu ei! Ii asezam alaturi de conopida taiata fasii.
Punem la fiert laptele impreuna cu untul, adaugam ciupercile tocate marunt si parmezanul.
Lasam sa fiarba 3 minute, apoi turnam toata compozitia obtinuta peste cartofi & conopida.
Acoperim vasul cu o hartie de copt si bagam totul la cuptorul incins la 175°C.
A trecut o ora? E momentul sa mutam cuptorul pe functia de gratinare si sa lasam preparatul pana capata o culoare aurie, rumena.
Gata! Servim cu pofta si cu salata cu vinaigrette!
Aceasta reteta este semnata de Chef Florin Dumitrescu.