
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
2 linguri lingura | Ulei de masline Ulei de masline | ||
8 linguri lingura | Smantana 12% Smantana 12% | ||
1 bucati bucata | Salata verde Salata verde | ||
100 g g | Rucola Rucola | ||
120 g g | Nuca Nuca | ||
Lapte proaspat 3.2%
Lapte proaspat 3.2% (dupa gust) | |||
Sare de mare
Sare de mare (dupa gust) | |||
200 g g | Branza cu mucegai Branza cu mucegai |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listSalata cu nuci si branza cu mucegai
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
1. Se prepara dressingul zdrobind branza si amestecand-o cu smantana si uleiul de masline si se potriveste de sare.
2. Se adauga putin lapte (daca este nevoie), pentru a obtine un sos fin si subtire.
3. Se asaza salata si rucola pe farfurie, se adauga branza taiata cubulete, sosul de smantana si nucile.
Aceasta reteta este recomandata de Petrisor Tanase.