
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.

Ingrediente
3 bucati bucata | Sfecla rosie
Sfecla rosie (medii) | |
40 g g | Nuci braziliene Nuci braziliene | |
130 g g | Branza de capra
Branza de capra (in saramura) | |
3 - 4 linguri lingura | Iaurt Iaurt | |
1 linguri lingura | Otet balsamic Otet balsamic | |
6 felii felie | Paine cu secara
Paine cu secara (crocanta) | |
1 - 2 linguri lingura | Ulei de masline extravirgin Ulei de masline extravirgin | |
5 - 6 fire fir | Marar Marar |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listTartine cu sfecla coapta si branza de capra
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
Tartinele crocante cu sfecla coapta si branza de capra sunt usor de facut, hranitoare si ies in evidenta prin combinatia de arome si culori vii, irezistibile.
Incepe prin a impacheta in folie de aluminiu cele 3 sfecle medii, spalate bine in prealabil.
Pune-le pe o tava si coace-le pentru aprox. 45 minute - 1 h in cuptorul preincalzit la 185°C.
Intre timp, pregateste 40 g de nuci braziliene: taie-le marunt, pune-le intr-un castron si lasa-le deoparte.
Cu ajutorul unei furculite, scoate 130 g de branza de capra din saramura. Marunteste-o usor cu degetele si lasa-o deoparte pe o farfurie.
Dupa ce sfecla s-a copt, las-o la racit si curat-o de coaja. Taie cele 3 bucati in cubulete mici si pune-le intr-o farfurie adanca.
Adauga peste sfecla maruntita 3-4 linguri de iaurt, sare, piper si 1 lingura de otet balsamic. Amesteca usor.
Pregateste tartinele. Adauga pe fiecare paine crocanta cate 1-2 linguri din compozitia de sfecla, branza de capra, putin ulei extra virgin de masline bio, piper, nuci braziliene si frunze de marar proaspete.
Pofta buna!