
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
2 bucati bucata | Vinete Vanata | |
Ulei de masline
Ulei de masline (cat cuprinde ) | ||
6 bucati bucata | Rosii uscate Rosii uscate | |
Capere
Capere (dupa gust ) | ||
4 bucati bucata | Ansoa file Ansoa file | |
Busuioc
Busuioc (dupa gust ) | ||
Piper negru
Piper negru (dupa gust ) | ||
10 felii felie | Prosciutto crud Prosciutto crud | |
250 g g | Branza Mozzarella Branza Mozzarella |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listRulouri de vinete
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
Taiati vinetele, in lungime, in felii cu o grosime de 1/2 cm. Ungeti un grill cu ulei de masline. De asemenea, ungeti si feliile de vinete cu ulei si frigeti-le timp de 3 minute pe fiecare parte si apoi puneti-le deoparte.
Intr-un chopper puneti rosiile uscate, caperele, ansoa-ul, busuiocul proaspat, uleiul de masline, piperul. Amestecati pana cand obtineti o pasta.
Puneti peste felia de vanata o felie de prosciutto, o lingurita din pasta preparata mai devreme si o bucata de mozzarella. Rulati, puneti o frunzulita de busuioc deasupra si fixati ruloul cu o scobitoare.