
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
Ulei de masline
Ulei de masline (cat cuprinde) | |||
1 catei catel | Usturoi Usturoi | ||
450 g g | Spanac Spanac | ||
250 g g | Miez de nuca Miez de nuca | ||
1 bucati bucata | Oua Ou | ||
1 catei catel | Usturoi Usturoi | ||
50 g g | Unt Unt | ||
3 fire fir | Ceapa verde Ceapa verde | ||
5 linguri lingura | Parmezan ras Parmezan ras | ||
Piper negru
Piper negru (dupa gust) | |||
4 bucati bucata | Rosii Rosie |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listRosii umplute cu spanac si parmezan
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
Intr-o tigaie, puneti ulei de masline si usturoiul, il lasati 1 minut si apoi il scoateti. Adaugati spanacul congelat si il lasati pe foc pana se inmoaie. Il scoateti si il lasati la scurs.
Intre timp, spalati rosiile, le taiati capacele, scoateti semintele si le lasati cu fata in jos pe un prosop de hartie pentru a absorbi excesul de umiditate.
Intr-un bol, adaugati spanacul taiat, miezul de paine, oul batut, usturoiul, untul topit, ceapa verde si parmezanul. Asezonati cu piper. Omogenizati bine totul.
Puneti jumatatile de rosii taiate intr-un vas tapetat cu hartie de copt. Rosiile trebuie sa fie cu fata in sus. Umpleti fiecare rosie cu amestecul de spanac si deasupra presarati parmezan. Bagati la cuptor la 180 grade C, timp de 15 minute - 20 minute sau pana cand parmezanul formeaza o crusta aramie. Atunci cand serviti, daca mai doriti, mai puteti presara o lingurita de parmezan. Pofta buna!