meriți să fii surprins
Cartofi umpluti, la cuptor

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Ingrediente

10 bucati bucata Cartofi Cartof
(mari)
Sare Sare
Piper Piper
150 g g Branza de vaca Branza de vaca
150 g g Smantana Smantana
100 g g Unt Unt
Patrunjel Patrunjel
100 g g Jambon Jambon
Ceapa verde Ceapa verde
100 g g Cascaval Cascaval

Cartofi umpluti, la cuptor

Reteta a fost apreciata

Reteta nu a fost apreciata

Eroare, te rugam sa reincerci.

1:45 h
(1211)

Mod de preparare

Spala cartofii si pune-i intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Da-i la cuptor la 200°C, timp de 1 ora.

Dupa ce i-ai scos din cuptor, lasa-i la racit putin, apoi taie-i pe lungime si scobeste-i in interior, lasand o margine de 1 - 1,5 cm. Asezoneaza jumatatile de cartof cu sare si piper si apoi incepe sa pregatesti umplutura.

Rade temeleaua de vaca, taie untul cubulete, toaca ceapa si patrunjelul si taie marunt jambonul.

Intr-un bol, adauga telemeaua rasa, smantana, untul taiat cubulete, patrunjelul tocat marunt, jambonul taiat marunt si ceapa verde tocata marunt si ea. La urma, adauga miezul de cartofi copti. Asezoneaza cu sare si piper si amesteca foarte bine totul pana se omogenizeaza.

Umple jumatatile de cartof cu acest amestec si pe deasupra presara cascaval ras.

Da din nou la cuptor, la 200°C, timp de 25 de minute.

Pofta buna!

2 oferte

UntUnt
Unt
22.04 - 28.04
-22%
7,49
5,79Lei
PătrunjelPătrunjel
Pătrunjel
25.04 - 28.04
Stoc limitat!*
1,49Lei