
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
10 bucati bucata | Cartofi
Cartof (mari) | |
Sare Sare | ||
Piper Piper | ||
150 g g | Branza de vaca Branza de vaca | |
150 g g | Smantana Smantana | |
100 g g | Unt Unt | |
Patrunjel Patrunjel | ||
100 g g | Jambon Jambon | |
Ceapa verde Ceapa verde | ||
100 g g | Cascaval Cascaval |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listCartofi umpluti, la cuptor
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
Spala cartofii si pune-i intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Da-i la cuptor la 200°C, timp de 1 ora.
Dupa ce i-ai scos din cuptor, lasa-i la racit putin, apoi taie-i pe lungime si scobeste-i in interior, lasand o margine de 1 - 1,5 cm. Asezoneaza jumatatile de cartof cu sare si piper si apoi incepe sa pregatesti umplutura.
Rade temeleaua de vaca, taie untul cubulete, toaca ceapa si patrunjelul si taie marunt jambonul.
Intr-un bol, adauga telemeaua rasa, smantana, untul taiat cubulete, patrunjelul tocat marunt, jambonul taiat marunt si ceapa verde tocata marunt si ea. La urma, adauga miezul de cartofi copti. Asezoneaza cu sare si piper si amesteca foarte bine totul pana se omogenizeaza.
Umple jumatatile de cartof cu acest amestec si pe deasupra presara cascaval ras.
Da din nou la cuptor, la 200°C, timp de 25 de minute.
Pofta buna!