
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
Ulei de masline Ulei de masline | ||
1 bucati bucata | Ceapa Ceapa | |
1 catei catel | Usturoi Usturoi | |
0,5 bucati bucata | Ardei iute Ardei iute | |
250 bucati bucata | Fasole rosie Fasole rosie | |
1 bucati bucata | Avocado Avocado | |
100 g g | Rosii uscate Rosii uscate | |
1 bucati bucata | Limete
Limeta (zeama) | |
2 linguri lingura | Patrunjel
Patrunjel (proaspat, tocat) | |
Sare Sare | ||
Piper Piper | ||
8 foi foaie | Lipii de tortilla Lipie de tortilla | |
100 g g | Branza Cheddar
Branza Cheddar (rasa) |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listQuesadillas cu avocado, fasole si rosii uscate
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
Puneti intr-o tigaie ulei de masline, adaugati ceapa, caliti 2 minute si apoi adaugati usturoiul si ardeiul iute. Amestecati putin si apoi puneti si fasolea rosie. Lasati pe foc timp de 5 minute.
Intr-un bol, adaugati avocado taiat cubulete, rosiile uscate, zeama de lime, patrunjelul tocat marunt si amestecul de ceapa si fasole rosie. Amestecati bine, asezonati cu sare si piper.
Intr-o tigaie, adaugati ulei de masline si puneti o tortilla. Adaugati branza Chedaar rasa si apoi amestecul pregatit mai devreme. Presarati din nou branza Chedaar rasa si acoperiti cu o tortilla. Lasati 1, 2 minute pe fiecare parte. Procedati la fel si cu celelalte tortilla. Le taiati sub forma de triunghiuri si le serviti cu sos de rosii sau guacamole. Pofta buna!