meriți să fii surprins
Panzanella

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Ingrediente

1 bucati bucata Paine ciabatta Paine ciabatta
600 g g Rosii cherry Rosii cherry
1 bucati bucata Ceapa rosie Ceapa rosie
4 bucati bucata Ansoa file Ansoa file
3 linguri lingura Capere Capere
Busuioc Busuioc
(proaspat)
Sare de mare Sare de mare
(dupa gust)
Piper Piper
(dupa gust)
Parmezan Parmezan
(dupa gust)

dressing

2 linguri lingura Ulei de masline Ulei de masline
0,5 bucati bucata Zeama de lamaie Zeama de lamaie
1 catei catel Usturoi Usturoi
0,5 lingurite lingurita Oregano Oregano
Sare Sare
(dupa gust)
Piper Piper
(dupa gust)

Panzanella

Reteta a fost apreciata

Reteta nu a fost apreciata

Eroare, te rugam sa reincerci.

25 min
(37)

Mod de preparare

Pentru inceput, pregatiti dressing-ul. Intr-un bol, adaugati uleiul de masline, zeama de lamaie si amestecati cu un tel. Adaugati si usturoiul (care este zdrobit) si oregano. Asezonati cu sare si piper. Amestecati bine cu telul. Puneti bolul deoparte.

Taiati ciabatta cubulete si le puneti intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Dati la cuptor, la 130 ° C timp de 10 minute.

Intre timp, spalati si taiati rosiile in jumatati, spalati si taiati ceapa, scoateti fileurile de ansoa, taiati busuiocul si pregatiti o tava dreptunghiulara.

Adaugati cubuletele de ciabatta, rosiile cherry, ceapa, fileurile de ansoa, ceperele, busuiocul si dressingul si serviti. Pofta buna!