
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
1 bucati bucata | Paine ciabatta Paine ciabatta | |
600 g g | Rosii cherry Rosii cherry | |
1 bucati bucata | Ceapa rosie Ceapa rosie | |
4 bucati bucata | Ansoa file Ansoa file | |
3 linguri lingura | Capere Capere | |
Busuioc
Busuioc (proaspat) | ||
Sare de mare
Sare de mare (dupa gust) | ||
Piper
Piper (dupa gust) | ||
Parmezan
Parmezan (dupa gust) |
dressing
2 linguri lingura | Ulei de masline Ulei de masline | |
0,5 bucati bucata | Zeama de lamaie Zeama de lamaie | |
1 catei catel | Usturoi Usturoi | |
0,5 lingurite lingurita | Oregano Oregano | |
Sare
Sare (dupa gust) | ||
Piper
Piper (dupa gust) |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listPanzanella
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
Pentru inceput, pregatiti dressing-ul. Intr-un bol, adaugati uleiul de masline, zeama de lamaie si amestecati cu un tel. Adaugati si usturoiul (care este zdrobit) si oregano. Asezonati cu sare si piper. Amestecati bine cu telul. Puneti bolul deoparte.
Taiati ciabatta cubulete si le puneti intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Dati la cuptor, la 130 ° C timp de 10 minute.
Intre timp, spalati si taiati rosiile in jumatati, spalati si taiati ceapa, scoateti fileurile de ansoa, taiati busuiocul si pregatiti o tava dreptunghiulara.
Adaugati cubuletele de ciabatta, rosiile cherry, ceapa, fileurile de ansoa, ceperele, busuiocul si dressingul si serviti. Pofta buna!