
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
450 g g | Vinete Vanata | |
1 kg kg | Faina Faina | |
1 lingurite lingurita | Sare Sare | |
350 g g | Unt Unt | |
1 lingurite lingurita | Otet Otet | |
100 ml ml | Apa Apa | |
280 g g | Iaurt grecesc Iaurt grecesc | |
1 bucati bucata | Oua Ou | |
400 g g | Branza de vaca
Branza de vaca (telemea) | |
200 g g | Branza Cheddar Branza Cheddar | |
1 bucati bucata | Oua Ou | |
Seminte de susan Seminte de susan |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listColtunasi cu vinete coapte si telemea
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
Pasul 1
Preincalzeste cuptorul la 200°C. Taie vinetele in jumatati si pune-le intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Da-le la cuptor pentru 20-30 minute.
Cat se coc vinetele, pregateste aluatul.
Pasul 2
Pune faina intr-un bol, adauga o lingurita de sare, untul care este rece si framanta totul cu mana pana se incorporeaza untul in faina.
Adauga otetul, apa si iaurtul. Framanta din nou cu mana pana obtii o coca.
Acopera bolul cu folie alimentara si da-l la frigider pentru 20-30 minute.
Pasul 3
Dupa ce ai scos vinetele, curata-le de coaja si toaca-le bine. Pune-le intr-un bol.
Pentru umplutura, pune intr-un bol vinetele coapte, telemeaua rasa, branza cheddar rasa si ea si amesteca bine totul.
Adauga si oul si amesteca din nou.
Pasul 4
Pune faina pe blatul de lucru si intinde alutul care a stat la frigider. Cu ajutorul unui cerc decupeaza formele de coltunasi. Pune umplutura in mijlocul fiecarui cerc, cu ajutorul unei lingurite.
Formeaza din fiecare cerc, un semicerc si sigileaza cu ajutorul unei furculite.
Aseaza coltunasii intr-o tava tapetata cu hartie de copt, unge-i cu ou batut, presara seminte de susan si da-i la cuptor, in cuptorul preincalzit la 170°C, cu ventilatie, timp de 20 de minute sau pana se rumenesc.
Repeta procesul pana termini tot aluatul.
Serveste calzi. Pofta buna!