
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listCartofi dulci cu usturoi si parmezan la cuptor
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
Spalati, curatati si taiati cartofii felii subtiri.
Pregatiti marinada astfel: intr-un bol, adaugati ulei, praf de usturoi si busuioc si amestecati cu ajutorul unui tel. Adaugati cartofii taiati felii si ii invartiti-i bine pentru a fi siguri ca sunt acoperiti uniform. Asezonati cu piper.
Pregatiti o tava tapetata cu hartie de copt si puneti cartofii in ea. Bagati la cuptor, la 200°C timp de 20 minute.
Dupa 10 minute ii intoarceti si ii bagati din nou la cuptor. Dupa ce s-au facut, ii asezonati cu sare si ii presarati cu parmezan si patrunjel. Pofta buna!