
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
4 linguri lingura | Ulei de masline Ulei de masline | |
2 lingurite lingurita | Usturoi granulat Usturoi granulat | |
2 lingurite lingurita | Busuioc Busuioc | |
3 bucati bucata | Cartofi dulci Cartof dulce | |
Piper Piper | ||
1 lingurite lingurita | Sare Sare | |
0,5 legaturi legatura | Patrunjel
Patrunjel (proaspat) | |
2 linguri lingura | Parmezan Parmezan |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listCartofi dulci cu usturoi si parmezan la cuptor
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
Spalati, curatati si taiati cartofii felii subtiri.
Pregatiti marinada astfel: intr-un bol, adaugati ulei, praf de usturoi si busuioc si amestecati cu ajutorul unui tel. Adaugati cartofii taiati felii si ii invartiti-i bine pentru a fi siguri ca sunt acoperiti uniform. Asezonati cu piper.
Pregatiti o tava tapetata cu hartie de copt si puneti cartofii in ea. Bagati la cuptor, la 200°C timp de 20 minute.
Dupa 10 minute ii intoarceti si ii bagati din nou la cuptor. Dupa ce s-au facut, ii asezonati cu sare si ii presarati cu parmezan si patrunjel. Pofta buna!