meriți să fii surprins
Budinca de conopida si branza de vaci

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Ingrediente

1 kg kg Conopida Conopida
200 g g Branza de vaca Branza de vaca
400 g g Smantana 20% Smantana 20%
200 ml ml Lapte proaspat 1.5% Lapte proaspat 1.5%
5 bucati bucata Oua Ou
Sare de mare Sare de mare
(dupa gust )
Piper alb Piper alb
(dupa gust )
50 g g Unt Unt

Budinca de conopida si branza de vaci

Reteta a fost apreciata

Reteta nu a fost apreciata

Eroare, te rugam sa reincerci.

60 min
(10)

Mod de preparare

Conopida se opareste in apa clocotita 10 minute, apoi se lasa la racit. Se unge o forma cu unt si se adauga conopida.

Smantana se amesteca cu laptele, branza de vaci si ouale, se potriveste de sare si piper, apoi se toarna peste conopida.

Se introduce vasul la cuptor la o temperatura de 180 grade C timp de 45 de minute. Se serveste calda.

Optional, se pot adauga 200 g de sunca afumata taiata cubulete. Sa aveti pofta!

Aceasta reteta este recomandata de Petrisor Tanase.