
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
1 kg kg | Conopida Conopida | |
200 g g | Branza de vaca Branza de vaca | |
400 g g | Smantana 20% Smantana 20% | |
200 ml ml | Lapte proaspat 1.5% Lapte proaspat 1.5% | |
5 bucati bucata | Oua Ou | |
Sare de mare
Sare de mare (dupa gust ) | ||
Piper alb
Piper alb (dupa gust ) | ||
50 g g | Unt Unt |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listBudinca de conopida si branza de vaci
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
Conopida se opareste in apa clocotita 10 minute, apoi se lasa la racit. Se unge o forma cu unt si se adauga conopida.
Smantana se amesteca cu laptele, branza de vaci si ouale, se potriveste de sare si piper, apoi se toarna peste conopida.
Se introduce vasul la cuptor la o temperatura de 180 grade C timp de 45 de minute. Se serveste calda.
Optional, se pot adauga 200 g de sunca afumata taiata cubulete. Sa aveti pofta!
Aceasta reteta este recomandata de Petrisor Tanase.