meriți să fii surprins
Varza calita cu ghimbir proaspat si tofu tempura

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Ingrediente

Sos de soia Sos de soia
(dupa gust )
Ulei de rapita Ulei de rapita
(dupa gust )
1 cani cana Malai Malai
2 cani cana Faina alba de grau Faina alba de grau
1 cani cana Apa Apa
3 lingurite lingurita Piure de cartofi Piure de cartofi
Coriandru Coriandru
(dupa gust )
Piper negru Piper negru
(dupa gust )
Sare de mare Sare de mare
(dupa gust )
2 linguri lingura Miere Miere
2 linguri lingura Ulei de masline Ulei de masline
2 linguri lingura Sos de soia Sos de soia
1 linguri lingura Otet Otet
125 g g Ciuperci Ciuperci
1 lingurite lingurita Ghimbir Ghimbir
6 bucati bucata Ceapa verde Ceapa verde
2 bucati bucata Varza alba Varza alba
50 g g Chilli fulgi Chilli fulgi
2 catei catel Usturoi Usturoi

Varza calita cu ghimbir proaspat si tofu tempura

Reteta a fost apreciata

Reteta nu a fost apreciata

Eroare, te rugam sa reincerci.

45 min
(5)

Mod de preparare

Taie varza subtire, iar ceapa verde pe lungime. Taie tofu in cubulete.

Incinge uleiul de arahide la foc mic si adauga usturoiul si ardeiul chilli taiate marunt. Adauga legumele pregatite si caleste-le la foc mare pana cand varza se inmoaie. Amesteca otetul de orez, 1 ligura de sos de soia, uleiul de susan, mierea si ghimbirul si adauga compozitia in amestecul cald. Verifica daca este asezonata corespunzator.

Chiar inainte de servire, pregateste pasta tempura. Amesteca treptat piureul cu apa rece. Amesteca faina si malaiul, apoi cerne peste piure. Amesteca compozitia, insa atentie sa nu amesteci prea mult. Daca pare prea groasa, adauga putina apa. Pune cuburile de tofu in pasta, apoi prajeste-le in ulei incins (nu prea multe odata), timp de cateva minute, pana cand se rumenesc usor. Stropeste cu sos de soia, dupa gust. Serveste cu salata de varza si garniseste cu coriandru.