Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.

Ingrediente
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listHummus cu ardei copt si pui
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
Pasul 1
Scurge foarte bine nautul din conserva. Nu arunca apa de naut – aquafaba – care este ideala pentru a subtia hummus-ul dar, daca o vei tine la rece, poate fi batuta exact ca albusul de ou, pentru a obtine o bezea minunata.
Indeparteaza pielitele boabelor de naut.
Pasul 2
Pune toate ingredientele intr-un blender de mare putere si amesteca 1-2 minute. Verifica consistenta si, in functie de cat doresti sa fie de cremos hummus-ul, mai adauga din apa din conserva.
Pasul 3
Intre timp, prajeste pieptul de pui marinat cu avocado pe grill sau in friteuza cu aer cald.
Pune hummus-ul pe platou, decoreaza-l cu ulei de masline, merisoare, seminte etc. La mijloc pune cubuletele de piept de pui.
Pofta buna!
Aceasta reteta este recomandata de Teo Rogobete.