meriți să fii surprins
Hummus cu ardei copt si pui

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Teo's Kitchen
Teo's Kitchen
Pentru un hummus cat mai cremos, ai grija sa scoti membrana boabelor de naut. Chiar daca pare o sarcina istovioare, merge foarte repede si asigura un hummus foarte fin!

Ingrediente

1 conserve conserva Naut Naut
1 bucati bucata Ardei capia Ardei capia
(copt)
2 linguri lingura Tahini Tahini
2 linguri lingura Ulei de masline extravirgin Ulei de masline extravirgin
Sare Sare
Piper Piper
1 catei catel Usturoi Usturoi
1 lingurite lingurita Zeama de lamaie Zeama de lamaie
Piept de pui Piept de pui
(marinat)
Ulei de masline Ulei de masline
Merisoare uscate Merisoare uscate

Hummus cu ardei copt si pui

Reteta a fost apreciata

Reteta nu a fost apreciata

Eroare, te rugam sa reincerci.

45 min
(12)

Mod de preparare

Pasul 1

Scurge foarte bine nautul din conserva. Nu arunca apa de naut – aquafaba – care este ideala pentru a subtia hummus-ul dar, daca o vei tine la rece, poate fi batuta exact ca albusul de ou, pentru a obtine o bezea minunata.

Indeparteaza pielitele boabelor de naut.

Pregateste nautul

Pasul 2

Pune toate ingredientele intr-un blender de mare putere si amesteca 1-2 minute. Verifica consistenta si, in functie de cat doresti sa fie de cremos hummus-ul, mai adauga din apa din conserva.

Hummus cu ardei copt

Pasul 3

Intre timp, prajeste pieptul de pui marinat cu avocado pe grill sau in friteuza cu aer cald.

Pune hummus-ul pe platou, decoreaza-l cu ulei de masline, merisoare, seminte etc. La mijloc pune cubuletele de piept de pui.

Hummus cu piept de pui

Pofta buna!

Aceasta reteta este recomandata de Teo Rogobete.

2 oferte

Ulei de măsline aromatizatUlei de măsline aromatizat
Ulei de măsline aromatizat
26.09 - 02.10
14,99Lei
NăutNăut
Năut
29.09 - 02.10
-33%
11,99
7,99Lei
Hummus cu ardei copt si pui
45 min

Hummus cu ardei copt si pui

Ingrediente

Naut
1 conserva
Ardei capia (copt)
1 bucata
Tahini
2 lingura
Ulei de masline extravirgin
2 lingura
Sare
Piper
Usturoi
1 catel
Zeama de lamaie
1 lingurita
Piept de pui (marinat)
Ulei de masline
Merisoare uscate
Pregateste nautul
20 min

Pasul 1

Pregateste nautul

Scurge foarte bine nautul din conserva. Nu arunca apa de naut – aquafaba – care este ideala pentru a subtia hummus-ul dar, daca o vei tine la rece, poate fi batuta exact ca albusul de ou, pentru a obtine o bezea minunata.

Indeparteaza pielitele boabelor de naut.

Naut: 1 conserva
Hummus cu ardei copt
5 min

Pasul 2

Prepara hummusul cu ardei copt

Pune toate ingredientele intr-un blender de mare putere si amesteca 1-2 minute. Verifica consistenta si, in functie de cat doresti sa fie de cremos hummus-ul, mai adauga din apa din conserva.

Ardei capia (copt): 1 bucata
Tahini: 2 lingura
Ulei de masline extravirgin: 2 lingura
Sare
Piper
Usturoi: 1 catel
Zeama de lamaie: 1 lingurita
Hummus cu piept de pui
20 min

Pasul 3

Adauga hummusului pieptul de pui

Intre timp, prajeste pieptul de pui marinat cu avocado pe grill sau in friteuza cu aer cald.

Pune hummus-ul pe platou, decoreaza-l cu ulei de masline, merisoare, seminte etc. La mijloc pune cubuletele de piept de pui.

Piept de pui (marinat)
Ulei de masline
Merisoare uscate
Hummus cu ardei copt si pui

Feedback

Cum ti-a placut sa gatesti cu noi?

1
2
3