Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.

Ingrediente
1 conserve conserva | Naut Naut | |
1 bucati bucata | Ardei capia
Ardei capia (copt) | |
2 linguri lingura | Tahini Tahini | |
2 linguri lingura | Ulei de masline extravirgin Ulei de masline extravirgin | |
Sare Sare | ||
Piper Piper | ||
1 catei catel | Usturoi Usturoi | |
1 lingurite lingurita | Zeama de lamaie Zeama de lamaie | |
Piept de pui
Piept de pui (marinat) | ||
Ulei de masline Ulei de masline | ||
Merisoare uscate Merisoare uscate |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listHummus cu ardei copt si pui
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
Pasul 1
Scurge foarte bine nautul din conserva. Nu arunca apa de naut – aquafaba – care este ideala pentru a subtia hummus-ul dar, daca o vei tine la rece, poate fi batuta exact ca albusul de ou, pentru a obtine o bezea minunata.
Indeparteaza pielitele boabelor de naut.
Pasul 2
Pune toate ingredientele intr-un blender de mare putere si amesteca 1-2 minute. Verifica consistenta si, in functie de cat doresti sa fie de cremos hummus-ul, mai adauga din apa din conserva.
Pasul 3
Intre timp, prajeste pieptul de pui marinat cu avocado pe grill sau in friteuza cu aer cald.
Pune hummus-ul pe platou, decoreaza-l cu ulei de masline, merisoare, seminte etc. La mijloc pune cubuletele de piept de pui.
Pofta buna!
Aceasta reteta este recomandata de Teo Rogobete.