
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.

Ingrediente
800 g g | Piept de curcan Piept de curcan | |
50 ml ml | Ulei de floarea-soarelui Ulei de floarea-soarelui | |
2 - 3 bucati bucata | Morcovi Morcov | |
1 bucati bucata | Pastarnac
Pastarnac (radacina) | |
1 bucati bucata | Patrunjel
Patrunjel (radacina) | |
1 bucati bucata | Ceapa
Ceapa (mare) | |
200 g g | Fasole verde Fasole verde | |
1 bucati bucata | Ardei gras
Ardei gras (rosu) | |
1 bucati bucata | Telina
Telina (mica) | |
3 - 4 fire fir | Telina apio Telina apio | |
500 - 600 ml ml | Bors Bors | |
200 g g | Paste tagliatelle Paste tagliatelle | |
1 legaturi legatura | Patrunjel Patrunjel | |
Sare Sare | ||
Piper Piper |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listBors ardelenesc de curcan
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
Pregateste carnea de curcan: taie pieptul de curcan in cubulete de 2x2cm.
Pregateste legumele: curata-le, spala-le si taie-le cubulete de marime potrivita.
Intr-o oala pentru ciorba cu capacitate de 5 litri, caleste legumele si carnea pana legumele devin sticloase si carnea se rumeneste pe toate partile.
Completeaza cu 3-4 litri de apa. Fierbe la foc mediu, spumand des, pana carnea si legumele sunt aproape facute.
Adauga bors dupa gust, fasolea verde bine scursa din borcan, taiteii proaspeti. Fierbe alte 5-6 minute.
La final adauga patrunjelul tocat marunt si borsul de curcan este gata.
Pofta buna!

Aceasta reteta este recomandata de Teo Rogobete.
Tot ce trebuie sa stii despre reteta: poti folosi pulpe de curcan, aripi, gaturi, inimi sau pipote, in functie de preferinte. Daca folosesti altceva in afara de piept, fierbe carnea intai, in apa cu sare, spumand des. Apoi caleste legumele in alta oala, adauga carnea taiata de pe os si supa scursa prin sita. Daca nu folosesti taitei proaspeti, care au un timp de fierbere foarte scurt (2-4 minute), fierbe taiteii separat si apoi adauga-i in ciorba. Poti inlocui taiteii cu o mana de orez.