
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listIepure la cuptor cu vin alb
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
1. Fierbem iepurele aproximativ 30 minute in apa cu sare si 2 foi de dafin.
2. Apoi amestecam uleiul cu curry, sare si garam masala. Taiem ardeii fasii.
3. Dupa ce s-a fiert, scurgem iepurele de apa, iar apoi il frecam cu o parte din uleiul aromat. Restul uleiului aromat il folosim amestecat cu legumele.
4. Punem totul intr-o tava si introducem la cuptor astfel: 10 minute la 200 de grade Celsius, apoi punem vinul alb si introducem inapoi la cuptor pentru inca 30 de minute la 180 de grade Celsius.
5. Din cand in cand amestecam legumele, iar la jumatatea timpului de coacere intoarcem iepurele pe cealalta parte.
6. Cu 10 minute inainte sa oprim focul punem putin unt peste tot iepurele. Ii va da o aroma placuta.
7. Dupa ce e gata totul lasam carnea inca 10 minute sa se odihneasca.
Aceasta reteta este recomandata dePetru Buiuca.