meriți să fii surprins
Iepure la cuptor cu vin alb

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Ingrediente

1,6 kg kg Iepure Iepure
0,5 bucati bucata Ardei gras rosu Ardei gras rosu
0,5 bucati bucata Ardei gras verde Ardei gras verde
0,5 bucati bucata Ardei gras Ardei gras
(galben)
420 g g Legume congelate Legume congelate
2 lingurite lingurita Curry Curry
2 lingurite lingurita Garam masala Garam masala
2 lingurite lingurita Sare de mare Sare de mare
5 linguri lingura Ulei de floarea-soarelui Ulei de floarea-soarelui
2 bucati bucata Foi de dafin Foaie de dafin
2 linguri lingura Unt Unt
75 ml ml Vin alb Vin alb

Iepure la cuptor cu vin alb

Reteta a fost apreciata

Reteta nu a fost apreciata

Eroare, te rugam sa reincerci.

1:30 h
(3)

Mod de preparare

1. Fierbem iepurele aproximativ 30 minute in apa cu sare si 2 foi de dafin.

2. Apoi amestecam uleiul cu curry, sare si garam masala. Taiem ardeii fasii.

3. Dupa ce s-a fiert, scurgem iepurele de apa, iar apoi il frecam cu o parte din uleiul aromat. Restul uleiului aromat il folosim amestecat cu legumele.

4. Punem totul intr-o tava si introducem la cuptor astfel: 10 minute la 200 de grade Celsius, apoi punem vinul alb si introducem inapoi la cuptor pentru inca 30 de minute la 180 de grade Celsius.

5. Din cand in cand amestecam legumele, iar la jumatatea timpului de coacere intoarcem iepurele pe cealalta parte.

6. Cu 10 minute inainte sa oprim focul punem putin unt peste tot iepurele. Ii va da o aroma placuta.

7. Dupa ce e gata totul lasam carnea inca 10 minute sa se odihneasca.

Aceasta reteta este recomandata dePetru Buiuca.

1 oferte

Ardei gras mixArdei gras mix
Ardei gras mix
25.10 - 31.10
-33%
6,79
4,49Lei