
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
100 g g | Unt Unt | |
3 catei catel | Usturoi Usturoi | |
40 g g | Faina Faina | |
1 l l | Lapte Lapte | |
Sare Sare | ||
Piper Piper | ||
200 g g | Branza Cheddar Branza Cheddar | |
250 g g | Conopida Conopida | |
250 g g | Broccoli Broccoli | |
2 linguri lingura | Parmezan ras Parmezan ras |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listConopida cu broccoli si branza
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
Puneti untul la topit, apoi adaugati usturoiul feliat subtire. Cand s-a topit untul, adaugati fainaamestecand continuu. Adaugati laptele, omogenizand bine compozitia. Condimentati cu sare si piper.
Lasati la foc mic, amestecand continuu, pana se ingroasa ca un sos.
Adaugati si branza Cheddar rasa,amestecati pana se incorporeaza in sos, mai lasati putin si apoi luati de pe foc.
Desfaceti conopida si broccoli in buchetele si asezati-le intr-un vas uns cu unt si apoi turnati sosulpregatit mai devreme.
Presarati parmezan ras rasa si apoi bagati la cuptor la 180°C aproximativ 45 deminute sau pana cand se rumeneste frumos deasupra.
Pofta buna!