meriți să fii surprins
Ghiveci de legume cu orez

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Ingrediente

Ulei de masline Ulei de masline
150 g g Orez Orez
450 ml ml Supa de pui Supa de pui
1 bucati bucata Conopida Conopida
(mica)
Sare Sare
1 bucati bucata Vinete Vanata
50 ml ml Apa Apa
1 bucati bucata Dovlecei Dovlecel
1 bucati bucata Ceapa rosie Ceapa rosie
1 bucati bucata Ceapa alba Ceapa alba
3 bucati bucata Morcovi Morcov
1 bucati bucata Ardei capia Ardei capia
0,5 bucati bucata Ardei gras Ardei gras
200 bucati bucata Suc de rosii Suc de rosii
1 legaturi legatura Patrunjel Patrunjel

Ghiveci de legume cu orez

Reteta a fost apreciata

Reteta nu a fost apreciata

Eroare, te rugam sa reincerci.

60 min
(39)

Mod de preparare

Pregateste supa de pui.

Spala orezul si caleste-l in putin ulei de masline. Apoi, fierbe-l cu supa de pui timp de 20 minute, fara capac. Cand este gata, scurge-l si lasa-l deoparte, intr-un bol.

Apoi, pregateste pe rand, legumele. Spala-le, curata-le si taiele.

Rupe conopida in buchetele, taie vanata si dovlecelul cubulete si pregateste-le impreuna. Caleste-le in putin ulei, timp de 15 minute, pana se inmoaie. Scoate-le de pe foc si se lasa-le deoparte, intr-un bol.

Taie marunt ambele cepe, morcovii rondele, ardeiul capia si ardeiul galben fasii si apoi caleste-le in putin ulei timp de 10 minute, pana se inmoaie. Adauga sucul de rosii si da intr-un clocot. Dupa ce a dat intr-un clocot, adauga amestecul de conopida, vanata si dovlecel si amesteca usor. Adauga orezul pregatit la inceput si amesteca usor pentru a nu distruge legumele.

Serveste cu patrunjel tocat.

Pofta buna!

3 oferte

Pătrunjel rădăcinăPătrunjel rădăcină
Pătrunjel rădăcină
28.11 - 04.12
-37%
7,99
4,99Lei
Ulei de măsline nefiltratUlei de măsline nefiltrat
Ulei de măsline nefiltrat
28.11 - 04.12
29,99Lei
Suc de roșiiSuc de roșii
Suc de roșii
05.12 - 11.12
Stoc limitat!*
8,99Lei