
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listGhiveci de legume cu orez
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
Pregateste supa de pui.
Spala orezul si caleste-l in putin ulei de masline. Apoi, fierbe-l cu supa de pui timp de 20 minute, fara capac. Cand este gata, scurge-l si lasa-l deoparte, intr-un bol.
Apoi, pregateste pe rand, legumele. Spala-le, curata-le si taiele.
Rupe conopida in buchetele, taie vanata si dovlecelul cubulete si pregateste-le impreuna. Caleste-le in putin ulei, timp de 15 minute, pana se inmoaie. Scoate-le de pe foc si se lasa-le deoparte, intr-un bol.
Taie marunt ambele cepe, morcovii rondele, ardeiul capia si ardeiul galben fasii si apoi caleste-le in putin ulei timp de 10 minute, pana se inmoaie. Adauga sucul de rosii si da intr-un clocot. Dupa ce a dat intr-un clocot, adauga amestecul de conopida, vanata si dovlecel si amesteca usor. Adauga orezul pregatit la inceput si amesteca usor pentru a nu distruge legumele.
Serveste cu patrunjel tocat.
Pofta buna!