
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
Ulei de masline Ulei de masline | ||
150 g g | Orez Orez | |
450 ml ml | Supa de pui Supa de pui | |
1 bucati bucata | Conopida
Conopida (mica) | |
Sare Sare | ||
1 bucati bucata | Vinete Vanata | |
50 ml ml | Apa Apa | |
1 bucati bucata | Dovlecei Dovlecel | |
1 bucati bucata | Ceapa rosie Ceapa rosie | |
1 bucati bucata | Ceapa alba Ceapa alba | |
3 bucati bucata | Morcovi Morcov | |
1 bucati bucata | Ardei capia Ardei capia | |
0,5 bucati bucata | Ardei gras Ardei gras | |
200 bucati bucata | Suc de rosii Suc de rosii | |
1 legaturi legatura | Patrunjel Patrunjel |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listGhiveci de legume cu orez
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
Pregateste supa de pui.
Spala orezul si caleste-l in putin ulei de masline. Apoi, fierbe-l cu supa de pui timp de 20 minute, fara capac. Cand este gata, scurge-l si lasa-l deoparte, intr-un bol.
Apoi, pregateste pe rand, legumele. Spala-le, curata-le si taiele.
Rupe conopida in buchetele, taie vanata si dovlecelul cubulete si pregateste-le impreuna. Caleste-le in putin ulei, timp de 15 minute, pana se inmoaie. Scoate-le de pe foc si se lasa-le deoparte, intr-un bol.
Taie marunt ambele cepe, morcovii rondele, ardeiul capia si ardeiul galben fasii si apoi caleste-le in putin ulei timp de 10 minute, pana se inmoaie. Adauga sucul de rosii si da intr-un clocot. Dupa ce a dat intr-un clocot, adauga amestecul de conopida, vanata si dovlecel si amesteca usor. Adauga orezul pregatit la inceput si amesteca usor pentru a nu distruge legumele.
Serveste cu patrunjel tocat.
Pofta buna!